Zilverkleurige Olympus XZ-1 met optionele lensdop

Olympus heeft de XZ-1 voorzien van een zilveren behuizing. Tevens heeft de fabrikant een nieuwe optionele lensdop aan de camera toegevoegd. Deze lensdop wordt automatisch geopend en gesloten wanneer de camera aan of uit wordt gezet.

De zilveren XZ-1 beschikt over dezelfde specificaties als de matzwarte en een witte uitvoering. Zo is de 1:1.8-2.5 Olympus-lens, 10 megapixel 1/1.63” CCD-sensor en TruePic V-beeldprocessor ook in de zilveren behuizing terug te vinden. Olympus benadrukt dat de sensor ook bij weinig licht goede foto’s moet kunnen maken. De kiekjes kunnen worden teruggekeken middels het OLED-scherm die 76 millimeter meet. Tevens maakt dit scherm het aanpassen van instellingen mogelijk en zijn een meervoudige belichtingsoptie en zes filters te benaderen. De filters bieden de mogelijkheid om een extra stukje creativiteit in de foto en HD-filmopnamen te leggen.

De zilverkleurige Olympus XZ-1 is verkrijgbaar voor 449 Euro, de zwarte LC-63A lensdop heeft een adviesprijs van 24,90 Euro.

De zilverkleurige Olympus XZ-1 met optionele LC-63A lensdop

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *