Workshop cameratechniek op de Zoom Campus

Aanstaand weekend wordt de Zoom.nl Campus gehouden in het NBC beursgebouw in Nieuwegein. Na de vier voorgaande edities van de Zoom.experience is er dit jaar gekozen voor een andere opzet. Het event staat nu grotendeels in het teken van workshops en presentaties, oftewel is meer gericht op leren en inspiratie. In twee dagen tijd worden op de Zoom.nl Campus meer dan 70 seminars gegeven, voor zowel beginners als gevorderde amateurs. Daarnaast zijn er stands van bekende foto- en videomerken aanwezig, evenals winkels waar je direct nieuwe apparatuur of accessoires kunt aanschaffen. 

Cameratechniek

Bovengetekende geeft op zaterdag om 9:30 en 12:00 twee presentaties over cameratechniek in Zoom Theater 1. De presentatie gaat in op de belangrijkste instellingen van een fotocamera, zoals sluitertijd, diafragma en ISO-waarde, de programmastanden (auto, P/A/S/M) en zaken als witbalans en belichtingscompensatie. Op zondag behandelt collega Elja Trum dezelfde onderwerpen.

Inschrijven

In tegenstelling tot eerdere jaren kun je niet meer zomaar binnenlopen bij een presentatie, maar moet je je vooraf inschrijven. Op de site van de Zoom.nl Campus vind je meer informatie.

Zoom Campus
NBC Nieuwegein, Blokhoeve 1, Nieuwegein

Zaterdag 1 oktober 2011 09.00 – 18.00 uur
Zondag 2 oktober 2011 09.00 – 18.00 uur

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *