Winnaar productervaringen

Met de nodige vertraging komen we hierbij terug op de maart-april actie voor het schrijven van één of meerdere productervaringen.  De actie starttte begin april en gold ook met terugwerkende kracht voor alle productervaringen die in maart werden aangeleverd. En zo blijft dat ook in de toekomst. Binnenkort start er een nieuwe actie. Stel dat deze van start gaat in de maand juli, dan dingen alle inzendingen sinds de vorige actie (in dat geval mei en juni) ook automatisch mee. 

Maar nu de uitslag. Gelukkig ontvingen we meer productervaringen dan de vorige keer. Ook de inhoud viel ons niet tegen; lekker uitgebreid en goed onderbouwd. Twee reviews – die van Pjerry en Arumes – sprongen er echt bovenuit omdat ze zéér uitgebreid waren èn voorzien van foto’s. Zoals beschreven in de aankondiging hebben we een voorselectie gemaakt, waar deze twee in ieder geval in zaten. Daarnaast hebben we de productervaringen van Elwin, NielsT en Moody in de voorselectie meegenomen, omdat deze ook uitgebreid waren, hoewel niet voorzien van foto’s.

Vervolgens hebben we gebruik gemaakt van een virtuele dobbelsteen om een winnaar te kiezen. De eerste twee (meest uitgebreide) reviews hebben we dubbel meegelteld (Pjerry: 1, 2, Arumes: 3, 4). En de overige drie stonden voor respectievelijk 5, 6 en 7 stippen (ja, een virtuele dobbelsteen kan uit meer dan zes stippen bestaan). Vervolgens hebben we via de spatiebalk éénmaal ‘gegooid’ en het getal dat daar uitkwam was: vier. Arumes, bij deze van harte gefeliciteerd met de Calumet rugzak. Alle inzenders hebben overigens iets gewonnen, want Pixum heeft voor hen een kortingcode beschikbaar gesteld voor een 30x45cm poster. De poster is gratis, alleen de verzend- en verwerkingskosten (€ 2,94) komen voor eigen rekening (met de kortingscode betaal je dus € 2,94 in plaats van € 6,93). Alle deelnemers hebben inmiddels bericht gekregen. Is er iets fout gegaan, stuur dan even een PB. Bedankt voor de productervaringen! Alle inzendingen vanaf mei dingen automatisch mee voor de volgende actie.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *