Vraag nu gratis de Foka Friends Card aan

Fotograferen en filmen is de mooiste hobby die je kunt hebben. Daarom is het fijn als je regelmatig kunt profiteren van leuke aanbiedingen. Foka Superstore heeft daarom de Foka Friends Card bedacht. Vrienden hebben iets voor elkaar over en daarom kun je met deze kaart profiteren van extra voordeel op honderden artikelen in de Superstore van Foka in Rotterdam. Op vertoon van de kaart kom je direct in aanmerking voor alle Foka Friends voordelen.


Gratis aanvragen

Je kunt de Foka Friends Card gratis aanvragen, waarna deze gratis naar je opgestuurd wordt. Bij je eerstvolgende bezoek aan de Superstore in Rotterdam kun je direct profiteren van alle voordelen!

Zeer divers aanbod

In de Superstore in Rotterdam krijg je voordeel op een zeer uitgebreid aanbod producten. Filters, accu’s, statieven, tassen, reflectieschermen, draagriemen, flitsers, camera’s en boeken zijn slechts een kleine greep uit het Foka Friends voordeel assortiment. De korting varieert van 5% tot wel 40% op de toch al lage prijzen van Foka Superstore!

De voordelen zullen regelmatig wijzigen, dus hou de Foka Friends voordeelpagina goed in de gaten!

De onderstaande afbeelding laat een selectie van verschillende Foka Friends voordelen zien. Ga naar foka.nl/friendscard/ voor een compleet overzicht.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *