Volgende EOS-M krijgt EVF

Zoals je in de review van de EOS-M kan lezen is een van de minpunten het ontbreken van  een accessoirepoort, voor een elektronische zoeker (EVF) of eigenlijk überhaupt een EVF.

Volgens Canonrumors zal dat laatste worden opgelost, het volgende model zal namelijk een elektronische zoeker krijgen. Iets wat Canon weggelaten heeft uit de huidige EOS-M omdat hun EVF-technologie mogelijk nog niet klaar was. Er wordt ook gemeld dat een zoeker op de volgende EOS-M in ieder geval geen hybride OVF/EVF zal worden zoals sommige van de concurrenten hebben.

Een artist impression van EOS-M met EVF via dpreview forum.

En ben je op zoek naar een retro EOS-M met klassieke draaiwieltjes?  Dat zal niet gaan gebeuren volgens de geruchten. Het ontwerp van de volgende EOS-M zal in de stijl blijven van het huidige model.

Canonrumors.com heeft te horen gekregen dat een en ander zal worden aangekondigd eind eerste kwartaal, begin tweede kwartaal volgend jaar. Als je hoopte op een snelle update voor de EOS-M, zal je dus niet in staat zijn om er een te kopen tot aan de tweede helft van 2013. Maar dat betekent dus ook dat er ondertussen nog veel kan veranderen

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *