Video: slow-motion macro natuurfilm

Wil je een wonderbaarlijk stukje natuurfilm zien? Kijk dan de komende 1  minuut en 42 seconden naar deze korte clip. Het betreft een video in slow-motion (high fps, vertraagd afgespeeld) waarbij je de bewegingen van wonderbaarlijke beestjes in de natuur voorbij ziet komen. Dankzij de close-up beelden zie je leven vanuit een heel ander perspectief.

Het is bijna onaards om te zien. Een absolute aanrader! We kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar zeggen maar één woord: kijken!

Deel dit

Eén antwoord op “Video: slow-motion macro natuurfilm”

  1. Ik vraag me af of het een slow-motion macro film is. Ik zie macrobeelden en gewone beelden, ik zie normale snelheid, slow-motion maar ook time-lapse.
    M.a.w. volgens mij is het een mix van van alles ….. Maar wel heel erg mooi gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *