Verloren vakantiefoto’s uit Noorwegen duiken na 10 jaar op

Een familie uit Surhuisterveen (Friesland) heeft tien jaar na een vakantie in Noorwegen de vakantiefoto’s pas kunnen bekijken. In 2003 was het gezin op vakantie geweest in Noorwegen, waar de camera in de buurt van een waterval in het water terecht was gekomen. Een Duitse toerist vond het compleet vergane toestel tijdens zijn vakantie in een rivier. De geheugenkaart werkte echter nog steeds. De man bekeek de foto’s op de kaart en vond daar de foto’s van het Friesche gezin. Doordat de auto van de familie ook op de foto’s stond, was er een concreet aanknopingspunt. De Duitse man nam contact op met de Nederlandse politie en noemde het kenteken. Op basis daarvan kon de politie in Amsterdam de familie weer traceren. De digitale foto’s zijn per e-mail naar de familie uit Surhuisterveen gestuurd, die – tien jaar na hun vakantie – voor het eerst hun vakantiefoto’s kunnen bekijken.

Norway Waterfall

Deel dit

6 antwoorden op “Verloren vakantiefoto’s uit Noorwegen duiken na 10 jaar op”

  1. 1) of je hebt nog nooit een canon gehad en je lult maar wat fanboypraat.
   2) het is echt wel 1) volgens mij
   3) je hebt canon gehad en bent overgestapt naar een ander merk omdat dit merk je toch beter ligt.

   in geval 3: blij dat je je ding gevonden hebt. Ik heb ook verschillende merken gehad, ik kan me beter vinden bij canon, dan bij de concurrentie, maar ik heb niet de nood de andere merken gaan af te kraken. Ik weet wat ik kan met mijn toestel.

   En of je nu canon, Nikon of Sony of… hebt. Als je talent hebt voor fotograferen moet je met elk merk prachtige foto’s kunnen maken. Dat ligt heus niet aan het merk van je toestel….

    1. Dat, mijn beste vriend, is helemaal geen, ofwel, echt slechte humor hoor…
     Vergeef me dus als ik het “grappige” er niet in zag, ik ben trouwens iemand die zeker te vinden is voor goede humor…

  2. Het zijn in ieder geval camera’s die 10 jaar kunnen overleven, bij ‘dat andere merk’ ben je dit direct al na aanschaf dit niet zeker ‘;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *