Verloren GoPro duikt na een jaar weer op uit zee

In plaats van een grote vis, sloeg een familie in Wales een GoPro camera aan de haak als hun eerste vangst tijdens een visweekendje. De camera had bijna een jaar in het zoute water gelegen en daardoor waren de rubbers in de waterdichte behuizing versleten. De camera was dus total loss, maar de geheugenkaart bleek nog te werken. De laatste video op de kaart dateerde van 13 augustus 2015.

In de video hierboven zie je de allerlaatste beelden die met de camera gemaakt zijn. Een man en vrouw maken zich klaar voor een duik, waarna hij met een achterwaartse val het water in duikt (zoals dat hoort). De GoPro zat blijkbaar niet goed vast, want deze viel direct naar de bodem. Terwijl deze in het zand ligt, blijft hij opnemen. Ondertussen hoor je de duikers zoeken naar de camera, maar blijkbaar tevergeefs. Aan het eind van de opname krijgt de camera bezoek van een nieuwsgierig onderwaterdier.

De oorspronkelijke eigenaar heeft de camera en de opnamen ondertussen weer in bezit, nadat de beelden op Youtube werden geplaatst.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *