Update: Eerste beelden XZ-10 uitgelekt

Het zou wel eens erg rustig kunnen worden bij de Olympus-stand op de CP+ beurs in Japan, want het lijkt erop dat alle informatie van hun primeurs vroegtijdig op internet belandt. Overigens hebben we dit eerder bij Olympus gezien, bij de introductie van de Tough TG-1 in mei 2012. Toen werd een teasercampagne van dat model vroegtijdig afgebroken, omdat er niets meer te teasen viel.

Bloemetjesmotief?

Het beeld dat nu is uitgelekt, toont de nieuwe XZ-10 in vier uitvoeringen. In ieder geval zijn drie van die vier uitvoeringen voorzien van een bloemetjesmotief, met zelfs een hartje op de grip. De vierde variant, in een bruine lederen paraattas, is wat lastiger te beoordelen. Deze zwarte variant met wit logo lijkt ook een motief te hebben, maar op zo’n kleine foto is dat moeilijk te zien.

Op de geruchtensite 4/3 Rumors heeft dit motief aardig wat kritische en grappige reacties opgeleverd. Sommigen schamen zich ervoor dat ze Olympusgebruiker zijn. Anderen zijn wat lichthartiger, en zeggen dat er achter het opklapscherm een make-upspiegel schuilgaat. Uiteraard zijn ook wij nieuwsgierig naar de mening van onze mannelijke én vrouwelijke lezers. Wat vinden jullie ervan?

De XZ-10: Alleen voor vrouwelijke fotografen?

Update 27- januari: ook zonder motief

Mannen kunnen opgelucht ademhalen: Olympus is jullie niet vergeten. Na de modellen  met bloemetjesmotief hebben we nu ook foto’s binnen met een meer traditioneel uiterlijk. De zwarte variant met bruine lederen tas, die hierboven al in het klein te zien is, blijkt toch geen motief te hebben. Naast deze zwarte versie komt er ook nog een witte behuizing beschikbaar.

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *