Uitslag productervaringen: 66% kans op een prijs

De maand februari zit er op. In die maand liep er een nieuwe actie op Technyx: het schrijven van productervaringen. Bijvoorbeeld een beoordeling van de camera die je gebruikt of een (on)handige accessoire die je onlangs gekocht hebt. In ruil voor je productervaring maak je kans op een mooie prijs; in dit geval een fraaie fotorugzak van Calumet en een Gorillapod statief van Gorillapod.nl. 

Met slechts vier inzendingen van drie verschillende personen kunnen we niet echt stellen dat de actie een groot succes was. Desondanks keren we de prijzen uit aan de inzenders (waarbij de winnaars willekeurig en geautomatiseerd gekozen zijn). Twee van de drie hebben dus iets gewonnen, oftewel de winkans was maar liefst 66%! 😉 Wij willen de inzenders hartelijk bedanken voor hun bijdragen!

De Calumet Rugzak BP935 is gewonnen door Dick Huys

De Gorillapod Hybrid is gewonnen door Pjerry

Winnaars, stuur je adres even op via een PB

Nieuwe productervaringen

De actie gaat door in de komende maanden. Op dit moment wordt er gewerkt aan nieuwe prijzen die we mogen weggeven, waarover we binnenkort zullen berichten, maar alle nieuwe reviews die vanaf dit moment geplaatst worden, maken een kans op één van de nieuwe prijzen. 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *