Topfoto’s uit de Technyx Flickr-groep

Technyx is ook actief op sociale media als Facebook, Twitter, Youtube, Vimeo en Flickr. Op Youtube en Vimeo plaatsen we onder andere testvideo’s. Op Twitter kun je het reilen en zeilen van onze website volgen (inclusief het laatst nieuws en links naar interessante sites). Via Facebook kun je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en we organiseren er af en toe mini-fotowedstrijden (van de laatste wedstrijd, huisdieren, is onlangs de uitslag bekend gemaakt). Op Flickr zijn we actief met een eigen Technyx groepDe Flickr groep telt momenteel ruim 300 leden, waarvan een deel ook actief is op Technyx zelf. Er worden zeer fraaie foto’s gepost, waarvan de meest recente ook op de hoofdpagina van deze site verschijnen, maar waar we verder nog relatief weinig mee doen. Te weinig, concludeerden we recentelijk, en dat willen we nu gaan veranderen. 


Kievit-Lapwing (Vanellus vanellus)

We stellen ons als doel om de verschillende media meer aan elkaar te verbinden. Er zijn nog te veel leden op het ene medium actief (sommige zelfs zeer actief), terwijl ze op het andere medium niet of nauwelijks bekend zijn. Het gaat goed met Technyx. Het aantal bezoekers is flink gegroeid en de discussies worden levendiger en inhoudelijker. Door de recente versterking van de redactie zitten we dichter op het nieuws en zijn ook de discussies achter de schermen een tweede leven begonnen. Dat de site steeds veelzijdiger wordt willen we delen met alle leden, dus ook met de leden die alleen op de andere media (zoals Flickr of Facebook) actief zijn. Om dat te bereiken proberen we de interactie te bevorderen. 

Molen de Windhond, Soest

Vanaf nu willen we iedere week in een item op de hoofdpagina van Technyx, aandacht geven aan vijf geselecteerde foto’s die in de betreffende week op Flickr gepost zijn. Daarmee willen we een extra duwtje geven aan de Flickr groep en de verwantschap en betrokkenheid van deze groep met Technyx verhogen. Enerzijds om de leden van onze Flickr-groep in het zonnetje te zetten en meer bij de site te betrekken en anderzijds als inspiratiebron voor de vaste bezoekers. Vier Technyx- en Flickr-leden hebben zich bereid verklaard om zorg te dragen voor de wekelijkse selectie en we zullen hier binnenkort mee van start gaan.

 mermaid

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *