Gratis: Perfect Effects 8 (PC en Mac)

Het softwarepakket Perfect Effect 8 (de nieuwste versie) is tijdelijk gratis! Wanneer je naar de site gaat krijg je een licentiecode waarmee je direct aan de slag kunt met het pakket. Het is dus geen tijdelijke of beperkte proefversie en ook geen gedateerde versie. De software, van uitgever OnOne, begon ooit als plugin voor Photoshop en Lightroom, maar is inmiddels ook een zelfstandig programma. Met behulp van 23 verschillende filters (en diverse sub-filters en uitgebreide instellingsmogelijkheden) kun je je foto’s eenvoudig verfraaien. De software is beschikbaar voor zowel PC als Mac en kan ook opgeroepen worden vanuit Lightroom en Photoshop. Vermoedelijk wil de uitgever de populariteit van de software vergroten door deze tijdelijk weg te geven. Het pakket heeft een waarde van $99.

Maar wees er snel bij want de actie eindigde officieel al op 28 januari (Amerikaanse tijd), al lijkt te actie (tijdelijk) te zijn verlengd. Klik hier om de software te downloaden. 

perfecteffects

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

9 gedachten over “Gratis: Perfect Effects 8 (PC en Mac)”

   1. Die krijg je automatisch als je de software via de site download. Klik daar op de knop ‘Get Started’.
    (de website lijkt af en toe overbelast te zijn door de grote belangstelling)

    1. Ben een beetje laat met antwoorden, maar wat Jeroen zegt klopt. Je loopt tijden het proces vanzelf tegen een pagina aan met o.a. kosten 0,00 en de license code. Deze heb ik na het downloaden gemaild via het betreffende vraagvenster en alles is geaccepteerd en goed bevonden.

 1. beetje jammer wou m graag installeren .. maar ik wordt verplicht m te installeren op de C: schijf en daar dat een ssd is en ik daar alleen me OS op wil hebben en alle games en applicaties installeer op een tweede schijf en ik de optie niet heb om dat te kunnen doen wordt hij dus niet geinstalleerd. heel erg jammer want we zouden er erg blij mee zijn geweest als ik zie wat je er allemaal mee kan .
  ik snap niet waarom die verplichte installatie naar me primary disk drive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *