Site update: Tweet en Aanraden-knoppen

Technyx is nog maar een week in de lucht en de eerste technische update is alweer achter de rug. Net zoals bij zustersite Hardware.info zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd die we vanochtend live hebben gezet.

Het is vanaf nu eenvoudiger geworden om producten of artikelen te delen met vrienden op Facebook en volgers op Twitter: op alle relevante pagina’s zijn Facebook ‘Aanraden’-knoppen gekomen, naast ‘Tweet’-knoppen voor wie de voorkeur geeft aan Twitter. Op die manier kun je makkelijk een nieuwsbericht of review delen, maar het werkt ook voor producten. Denk ook aan de Twitter/Facebook-actie die momenteel loopt en waar je automatisch aan meedoet wanneer je ons volgt, aanraadt of tweet. 

Bij ieder nieuwsbericht, elke review en elke productpagina: Recommend en Tweet-knoppen.

Op geselecteerde pagina’s is aan de rechterkant een gadget geplaatst waarin je in één oogopslag kan zien wie Technyx op Facebook allemaal ‘leuk’ vinden en wanneer je bent ingelogd op Facebook zie je ook direct welke van je vrienden dat gedaan hebben.

Op geselecteerde pagina’s zichtbaar: de Technyx Facebook gadget.

Ten slotte is de Facebook-integratie van het forum geactiveerd, je kan vanaf heden je forum-account koppelen aan je Facebook-account. Je kunt dan bepaalde discussies delen als je dat wilt, bijvoorbeeld een reeks met je beste foto’s. Dat kan door een vinkje te zetten bij de discussie via een Facebook-optie (het gebeurt dus niet zomaar).

Uiteraard zijn de aanpassingen van vandaag niet de laatste stap in de ontwikkeling van Technyx. Achter de schermen werken we hard aan nieuwe functionaliteit en verbetering van bestaande features. Welke nieuwe mogelijkheden we gaan introduceren houden we nog even onder de pet, maar reken maar dat er nog heel wat op het programma staat voor dit jaar.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *