Sharp 32-inch monitor met 4K-resolutie kost 4500 euro

Middels een persbericht heeft Sharp een 32-inch monitor met IGZO-paneel en een resolutie van 3840×2160 beeldpunten geïntroduceerd. De 4K monitor gaat door het leven als de PN-K321H en zou met een dikte van 35 millimeter het dunste model in z’n klasse moeten zijn.

Zoals we reeds eerder omschreven is de Indium Gallium Zinc Oxide schermtechnologie gebaseerd op een semi geleidende materiaal met een hoge elektronenmobiliteit. Verder zorgt de technologie voor een hogere pixeltransparantie dan alternatieve methoden waardoor minder leds benodigd zijn voor de backlight. Het resultaat is dat de panelen dunner uitgevoerd kunnen worden en aanzienlijk minder stroom vereisen.

Sharp richt de PN-K321H op gebruikers waar gedetailleerde beelden van groot belang zijn, zo zou de monitor uitermate geschikt moeten zijn voor CAD gebruikers, illustrators of grafisch ontwerpers. Tevens is functionaliteit ingebouwd die de monitor verdeeld in vier Full HD schermen, iets wat voor financiële instellingen of de echte multitaskers ideaal moet zijn.

Qua aansluitingen is voorzien in RS-232C en DisplayPort, de adviesprijs zou rond de 4500 euro liggen.

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *