Schrijf een productervaring en win fraaie prijzen!

Technyx is meer dan een site met nieuws en reviews. Zoals je weet hebben we ook een prijsvergelijker en productdatabase. Ook is er de mogelijkheid om zelf een productervaring achter te laten van een bepaald product dat je hebt aangeschaft. Als eigenaar van een bepaald product, bijvoorbeeld een camera, statief of tas ben je de ultieme ervaringsdeskundige; je weet wat je bevalt aan het apparaat, maar ook welke zaken beter zouden kunnen. Niet alleen onze reviews zijn zo nuttig voor anderen, maar ook die van jou (zie ons huidige overzicht van productervaringen).

In navolging van onze eerste actie in februari gaan we daarom opnieuw van start met een actie. Schrijf één of meer productervaringen op Technyx en maak kans op mooie prijzen. In de maand februari gaven we een fotorugzak van Calumet en een Gorillapod statief weg. Voor de maand april (en met terugwerkende kracht ook maart) hebben we weer prijzen voor je; de fotorugzak van Calumet is ook nu weer ter beschikking gesteld – ditmaals als hoofdprijs. Daarnaast krijgt iedere inzender (na afloop) een code voor een 30 bij 45 cm poster van Pixum. Alleen de verzend- en bewerkingskosten (€ 2,94) komen voor eigen rekening. De 30x45cm poster met een waarde van € 3,99 is gratis (voor de duidelijkheid: je betaalt dus € 2,94 in plaats van € 6,93). Alle productervaringen van maart en april dingen komen in aanmerking. Deze actie eindigt op 30 april, waarna in de dagen erna de winnaar van de hoofdprijs bekend wordt gemaakt en de Pixum-codes worden verstuurd.

Schrijf een review

Ga nog eens na welke hardware je de laatste tijd hebt aangeschaft, schrijf een mooie review. Zorg er wel voor dat je gebruikerservaring voorzien is van relevante informatie en netjes geschreven is. Het toevoegen van foto’s, indien nuttig, is ook mogelijk. Hoe meer productervaringen je deelt, des te groter je kans is. Om een productervaring te schrijven ga je eerst via de zoekbox (bovenaan) naar de pagina van het door jou aangeschafte product, klik daarna in het Quicklinks vlak in de rechtbalk op de knop Productervaring schrijven. Typ bijvoorbeeld Nikon D5100 in het zoekvak onder het logo, dan op de body (of lenscombinatie) en vervolgens op het tabblad gebruikers en de knop Schrijf een productervaring.

Hoofdprijs: Calumet Rugzak BP935 t.w.v. € 117

Of je nu als fotojournalist de wereld over reist, of als fanatieke amateur bergen beklimt, om je mooiste beelden te maken. In beide gevallen kun je niet zonder een goede rugzak die zowel comfort als voldoende ruimte voor je camera systeem als je laptop biedt. De Calumet rugzakken zijn gemaakt van speciale materialen en constructies die voor snelle toegang tot je spullen zorgen zonder concessies te doen aan de bescherming. De rugzak is voorzien van waterbestendige ritsen, verstelbare riemen voor een statief en voldoende vakken voor accessoires (ga met de muis op de afbeelding staan voor een kijkje binnenin). Meer informatie vind je op de site van Calumet

Deelnameprijs: Pixum poster van 30x45cm t.w.v. € 3,99*

*exclusief verzend- en verwerkingskosten (à € 2,93)

De 30 cm Megaposter van Pixum wordt aan de hand van de verhouding van uw originele fotobestand op premium fotopapier afgedrukt op
hoogwaardig glanzend premium-fotopapier. Het formaat is afhankelijk van de verhouding van de foto en varieert van minimaal 30×30 cm (1:1) tot maximaal 30×45 cm (2:3). Een 3:4 sensor levert een 30x40cm afdruk op. Iedere inzender van een productervaring ontvangt automatisch een code voor deze prijs – je wint dus altijd iets.

Regels

De regels voor deelname zijn als volgt:

1) Schrijf een productervaring van een foto- of videogerelateerd product dat momenteel nog nieuw te koop is.

2) Van alle productervaringen die in de maanden maart en april geschreven worden, maken we een voorselectie van ervaringen die goed geschreven zijn en bij voorkeur ook voorzien zijn van foto’s. Een goed gefundeerde mening en relevante informatie is dus een pré. Schrijf in correct Nederlands en maak volle zinnen (ofwel geen telegramstijl of punten-opsomming, maar een lopend verhaal). De winnaar wordt volledig willekeurig getrokken uit deze voorselectie. Voor alle duidelijkheid: het maakt niet uit over welk product je een ervaring plaatst en ook niet of de ervaring positief of negatief is.

3) Het is alleen mogelijk productervaringen te schrijven over gecategoriseerde producten in de Technyx database staat. Is het product waarover je wilt schrijven niet gecategoriseerd? Vraag of het alsnog kan worden toegevoegd.

4) Tenzij anders vermeld rust er geen garantie op prijzen, verstrekt in het kader van een door Technyx en eventuele partners georganiseerde actie. Indien wel sprake is van garantie, is deze nimmer de verantwoordelijkheid van Technyx, maar zal duidelijk vermeld worden wie deze garantie afhandelt.

Algemene voorwaarden

1) Alle onderstaande voorwaarden zijn van toepassing, tenzij anders vermeld in de betreffende actie.

2) Over de uitslag van een actie wordt nimmer gecorrespondeerd.

3) Tenzij een andere termijn is vermeld, heb je als winnaar van een actie na bekendmaking hiervan twee weken de tijd om contact op te nemen met Technyx, om je prijs te claimen. Daarna wordt een nieuwe winnaar geselecteerd of komt de prijs te vervallen.

4) Acties (prijsvragen, wedstrijden, competities, verlotingen, etc.) georganiseerd door Technyx zijn alleen bestemd voor in België of Nederland woonachtige particulieren.

5) Werknemers van Technyx/Hardware.info en eventuele andere bedrijven met welke een actie is georganiseerd, zijn uitgesloten van deelname.

6) Inzendingen, aangeleverd na de in de actie vermelde sluitingsdatum en –tijd, zijn uitgesloten van deelname.

7) Door deelname aan een actie, geef je Technyx (tenzij anders vermeld) het niet-exclusieve recht je inzending te gebruiken voor doeleinden in het kader of verlengde van de actie, bijvoorbeeld ter promotie of illustratie, zowel op Technyx als elders. Met ‘gebruiken’ wordt onder andere bedoeld: gehele of gedeeltelijke verveelvoudiging, openbaarmaking, distributie.

8) Voor zover nodig en van toepassing kan Technyx voor een actie persoonsgegevens verzamelen. Deze worden uitsluitend gebruikt binnen het kader van de actie: voor het (willekeurig) selecteren van een winnaar en communicatie met deze winnaar(s). Na afloop worden de persoonsgegevens vernietigd.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf een productervaring en win fraaie prijzen!

Technyx is meer dan een site met nieuws en reviews. Zoals je weet hebben we ook een prijsvergelijker en productdatabase. Ook is er de mogelijkheid om zelf een productervaring achter te laten van een bepaald product dat je hebt aangeschaft. Als eigenaar van een bepaald product, bijvoorbeeld een camera, ben je de ultieme ervaringsdeskundige; je weet wat je bevat aan het apparaat, maar ook welke zaken beter zouden kunnen. Niet alleen onze reviews zijn zo nuttig voor anderen, maar ook de jouwe. 

Daarom gaan we vanaf nu prijzen verloten voor iedereen die één of meerdere productervaringen schrijft. In de maand februari maak je kans op twee mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Calumet en Gorillapod.nl.

Ga nog eens na welke hardware je de laatste tijd hebt aangeschaft, schrijf een mooie review. Zorg er wel voor dat je gebruikerservaring voorzien is van relevante informatie en netjes geschreven is. Het toevoegen van foto’s, indien nuttig, is ook mogelijk. Hoe meer productervaringen je deelt, des te groter je kans is. Om een productervaring te schrijven ga je eerst via de zoekbox (bovenaan) naar de pagina van het door jou aangeschafte product, klik daarna in het Quicklinks vlak in de rechtbalk op de knop Productervaring schrijven. Typ bijvoorbeeld Nikon D5100 in het zoekvak onder het logo, dan op de body (of lenscombinatie) en vervolgens op het tabblad gebruikers en de knop Schrijf een productervaring.

PRIJS 1: Calumet Rugzak BP935 t.w.v. € 117

Of je nu als fotojournalist de wereld over reist, of als fanatieke amateur bergen beklimt, om je mooiste beelden te maken. In beide gevallen kun je niet zonder een goede rugzak die zowel comfort als voldoende ruimte voor je camera systeem als je laptop biedt. De Calumet rugzakken zijn gemaakt van speciale materialen en constructies die voor snelle toegang tot je spullen zorgen zonder concessies te doen aan de bescherming. De rugzak is voorzien van waterbestendige ritsen, verstelbare riemen voor een statief en voldoende vakken voor accessoires (ga met de muis op de afbeelding staan voor een kijkje binnenin). Meer informatie vind je op de site van Calumet

PRIJS 2: Gorillapod Hybrid t.w.v. € 55

De Gorillapod Hybrid is een van de nieuwste modellen uit de Gorillapod-serie statieven. De Hybrid kan een gewicht dragen van maximaal 1 kg en is daardoor zeer geschikt voor (gevorderde) compactcamera’s, systeemcamera’s en lichte spiegelreflexen. De Gorillapod is een uniek statief omdat je hem dankzij zijn flexibele benen ook heel eenvoudig aan een hek of een boomtak kunt vastmaken. Via het eenvoudig te bewegen balhoofd kun je vervolgens je camera positioneren voor het ultieme shot.

Regels

De regels voor deelname zijn als volgt:

1) Schrijf een productervaring van een foto- of videogerelateerd product dat momenteel nog nieuw te koop is.

2) Van alle productervaringen die in de maand februari geschreven worden, maken we een voorselectie van ervaringen die goed geschreven zijn. Een goed gefundeerde mening en relevante informatie is dus een pré. Schrijf in correct Nederlands en maak volle zinnen (ofwel geen telegramstijl of punten-opsomming, maar een lopend verhaal). De winnaar wordt volledig willekeurig getrokken uit deze voorselectie. Voor alle duidelijkheid: het maakt niet uit over welk product je een ervaring plaatst en ook niet of de ervaring positief of negatief is.

3) Het is alleen mogelijk productervaringen te schrijven over gecategoriseerde producten in de Technyx database staat. Is het product waarover je wilt schrijven niet gecategoriseerd? Vraag of het alsnog kan worden toegevoegd.

4) Tenzij anders vermeld rust er geen garantie op prijzen, verstrekt in het kader van een door Technyx en eventuele partners georganiseerde actie. Indien wel sprake is van garantie, is deze nimmer de verantwoordelijkheid van Technyx, maar zal duidelijk vermeld worden wie deze garantie afhandelt.

Algemene voorwaarden

1) Alle onderstaande voorwaarden zijn van toepassing, tenzij anders vermeld in de betreffende actie.

2) Over de uitslag van een actie wordt nimmer gecorrespondeerd.

3) Tenzij een andere termijn is vermeld, heb je als winnaar van een actie na bekendmaking hiervan twee weken de tijd om contact op te nemen met Technyx, om je prijs te claimen. Daarna wordt een nieuwe winnaar geselecteerd of komt de prijs te vervallen.

4) Acties (prijsvragen, wedstrijden, competities, verlotingen, etc.) georganiseerd door Technyx zijn alleen bestemd voor in België of Nederland woonachtige particulieren.

5) Werknemers van Technyx/Hardware.info en eventuele andere bedrijven met welke een actie is georganiseerd, zijn uitgesloten van deelname.

6) Inzendingen, aangeleverd na de in de actie vermelde sluitingsdatum en –tijd, zijn uitgesloten van deelname. Deze actie geldt dus voor de maand februari. Daarna volgt er waarschijnlijk een nieuwe actie, met nieuwe prijzen.

7) Door deelname aan een actie, geef je Technyx (tenzij anders vermeld) het niet-exclusieve recht je inzending te gebruiken voor doeleinden in het kader of verlengde van de actie, bijvoorbeeld ter promotie of illustratie, zowel op Technyx als elders. Met ‘gebruiken’ wordt onder andere bedoeld: gehele of gedeeltelijke verveelvoudiging, openbaarmaking, distributie.

8) Voor zover nodig en van toepassing kan Technyx voor een actie persoonsgegevens verzamelen. Deze worden uitsluitend gebruikt binnen het kader van de actie: voor het (willekeurig) selecteren van een winnaar en communicatie met deze winnaar(s). Na afloop worden de persoonsgegevens vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *