Schijf een blog en win een prijs!

Vanaf vandaag starten we met een blogcompetitie op Technyx. Zeg maar een soort fotowedstrijd, alleen dan met tekst en foto’s. In 2012 hebben iets soortgelijks gedaan onder de noemer ‘reisverhalen‘.  Ditmaal is het nog breder. De inhoud van je blog bepaal je zelf. Het mag een vakantieverhaal zijn, een praktijkverhaal zijn over een eigen fotoproject (bijvoorbeeld macro- of studiofotografie), handige tips en trucs, een column met je eigen mening of visie, een softwarebespreking of een persoonlijke test van een bepaald product. Als het maar iets met fotografie of video te maken heeft en leerzaam voor anderen is. Mocht je twijfelen, neem gerust contact met ons op. Op het instuurformulier kun je optioneel ook je eigen website opgeven, zodat we daarnaar zullen linken (wat weer extra bezoekers oplevert).

Hoe werkt het?

Schrijf een blog en stuur deze in, inclusief foto(‘s), via de speciale instuurpagina. De redactie bekijkt je inzending en publiceert deze na goedkeuring op de hoofdpagina van Technyx. Per vijf gepubliceerde inzendingen maken we een winnaar bekend.  Deze winnaar wordt bepaald op basis van twee factoren:

  • de inhoud (kwaliteit, originaliteit, uitwerking)
  • de populariteit (aantal keren gedeeld op sociale media zoals Facebook en Twitter).

vb-rpijzen

Wat kun je winnen?

Los van eeuwige roem als ‘blogger van de maand’ hebben we ook een prijzenpot samengesteld. In tegenstelling tot de fotowedstrijden is er niet een vaste prijs, maar kun je zelf iets uitkiezen. De prijzenpot zal de komende tijd nog verder uitgebreid worden.

Meer informatie:

Vragen? Stel ze in het commentaarveld of via het contactformulier.

fv-blog prijzen

Deel dit

4 antwoorden op “Schijf een blog en win een prijs!”

    1. In principe is dat een heel mooi en origineel onderwerp! Een volledig werkstuk is wellicht wat aan de lange kant, maar dat zou altijd opgeknipt kunnen worden. Een gemiddelde blog heeft circa 500 tot 1000 woorden als uitgangspunt. Opsturen en vervolgens kijken wat en hoe kan altijd.

      1. Ik wacht nog even totdat ik enkele blogs gezien heb voordat ik iets instuur.

  1. Is de blog niet meer mogelijk?
    Het formulier om het in te sturen is niet meer on-line…..

Reacties zijn gesloten.