Samsung MV800 met Flip-out scherm

Samsung heeft op de IFA een bijzondere camera aangekondigd. De MV800 onderscheidt zich van andere camera’s met zijn Flip-out scherm die je omhoog kunt kantelen totdat hij boven de camera uitstijgt. Dat is ideaal voor het fotograferen vanuit lastige perspectieven, zoals laag bij de grond, maar ook voor het maken van een zelfportret. Het scherm is ook naar onderen te kantelen, zodat je makkelijk vanuit een hoge positie foto’s kunt maken.

De Samsung MV800 (waarbij MV staat voor MultiView) is uitgerust met een 16,1 megapixel sensor, een 5x optische zoomlens met 26mm groothoek. Met de Live Panorama-functie kun je brede foto’s maken door de ontspanknop ingedrukt te houden, wat ook ideaal is voor het fotograferen van een grote groep mensen die niet op een enkele foto passen. Ook is de camera uitgerust met een reeks creatieve filters. Als je voor Water Paint kiest, geef je je foto een stijlvolle waterverf finish, met Cartoon maak je van een foto een tekenfilmpje, terwijl je met Funny Face portretfoto’s grappig vervormt. 

De Samsung MultiView MV800 is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesverkoopprijs van € 279.

PERSBERICHT

Fotograferen vanuit elke hoek met Samsung MultiView MV800 met Flip-out display

  • Unieke 3 inch Flip-out touch-display

  • Laat je inspireren door de creatieve mogelijkheden

  • Maak een perfecte portretfoto van jezelf

Delft, 1 september 2011 – De Samsung MultiView MV800 met Flip-out display is een innovatieve oplossing voor de ambitieuze fotograaf. Dankzij het 3 inch grote Flip-out display kun je vanuit elke hoek een perfecte foto maken.

De slanke en stijlvolle camera biedt een uitstekende beeldkwaliteit, handig touchscreen en vele innovatieve en gebruiksvriendelijke functies. Daardoor fotografeer je met de Samsung MultiView MV800 altijd met plezier. Of je nu voor of achter de lens staat, je weet dat je zelfs het meest uitdagende beeld haarscherp vastlegt.

De Samsung Multiview MV800 bouwt voort op het succes van Samsung 2View-technologie. Het is het eerste compacte model dat een 3 inch breedbeeld Flip-out MultiView touch-display heeft. Samsung heeft deze camera ontworpen als antwoord op nieuwe behoeften van de consument die steeds meer maximale flexibiliteit, plezier en creativiteit wil.

Het 3 inch Flip-out display opent een wereld aan creatieve mogelijkheden. Of het nu om een perfect zelfportret gaat voor je online profiel of foto’s vanuit heel lage of hoge hoeken. Het unieke breedbeeldscherm kun je naar boven en naar onderen kantelen, waardoor je elk shot kunt maken en vanuit elke positie je foto’s direct kunt bekijken.

De Samsung MultiView MV800 met 16,1 megapixels maakt hoogwaardige foto’s. De 5x optische zoomlens zorgt ervoor dat je elk detail van dichtbij kunt vastleggen, terwijl je met 26 mm groothoeklens landschap- en groepfoto’s in HD fotografeert. Dit maakt de slanke camera ideaal om onderweg hoogwaardige foto’s te schieten.

Met de innovatieve Live Panorama-functie kun je grote groepen mensen fotograferen door simpelweg de shutter-knop ingedrukt te houden, waarna je vervolgens de scene op het LCD-scherm kunt bekijken. Als je de Samsung MultiView MV800 aan een 3D-TV koppelt, kun je je foto’s zelfs in 3D bewonderen.

Dankzij de unieke Smart Touch 3.0 met Wallpaper interface is de bediening van de camera heel intuïtief. Je kunt door het menu scrollen om vervolgens met één aanraking de juiste functie te selecteren. Ook kun je met deze interface je eigen foto of een wallpaper als achtergrond kiezen.

Laat je inspireren door de creatieve mogelijkheden
De Samsung MultiView MV800 is meer dan een camera. Het is een creatief device waarmee je maximaal plezier uit het fotograferen haalt. De Magic Frame-functie bevat 12 achtergronden, waarbij je zelf je eigen achtergrond of frame kunt toevoegen. Met de picture-in-picture functie, voeg je een foto in een andere foto.

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten met Smart Filter met 14 artistieke effecten. Als je voor Water Paint kiest, geef je je foto een stijlvolle waterverf finish, met Cartoon maak je van een foto een tekenfilmpje, terwijl je met Funny Face portretfoto’s grappig vervormt.

De perfecte portretfoto in een handomdraai
De ingebouwde Pose Guide-functie geeft je aan de hand van lijnen op het LCD-scherm advies over de beste positie. Zo neem je vanuit elke hoek de meest optimale foto. Met de Photo Editor-functie kun je beelden onderweg direct bewerken en draaien. Je vrienden zullen de Beauty-shot functie waarderen. Daarmee kun je elke imperfectie bewerken met een vlekkeloze foto als resultaat.

De innovatieve Story Board Maker maakt van jou de creatief directeur van je eigen leven. Je kunt zelf een storyboard voorbereiden door simpelweg de lay-out te selecteren en je foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. Of je nu een film maakt van een avondje stappen met je vrienden of van je vakantie, je kunt het idee op het scherm tonen zoals je het in je hoofd hebt.

Creatieve intelligentie binnen handbereik
Om er zeker van te zijn dat je de best mogelijke foto krijgt, hoef je maar één breedbeeldfoto te maken. De Samsung MultiView MV800 schiet nog twee foto’s met andere zoomratio’s. Hierdoor heb je met een druk op de knop drie goede foto’s. Je kunt zelf beslissen welke foto je kiest. Of ze alle drie behoudt.

Filmen in HD 
De Samsung MultiView MV800 met zijn compacte body kan óók filmpjes in HD maken. Je schiet glasheldere video’s met een opnametijd die twee keer zo lang is als een standaard MPEG4-bestand. De innovatieve ‘zoom noise reduction’-technologie verwijdert het zoomgeluid tijdens het filmen, waardoor alleen die geluiden op het filmpje klinken, die je wilt horen.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *