Profiteer van korting op Nikon 1 camera’s

Wie tot uiterlijk 31 augustus 2012 een Nikon 1 systeemcamera koopt, krijgt na aankoop € 50 retour. Het gaat om alle ‘orginele’ door Nikon samengestelde kits, zoals bijvoorbeeld een Nikon 1 J1 of V1 met 10-30mm kitlens (en eventueel een pancake). De actie loopt nog exact een week, dus profiteer snel!

Wat is er bijzonder aan een Nikon 1 camera?

De Nikon 1 camera’s zijn uniek. Het zijn zogenaamde systeemcamera’s (CSC’s); compacte camera’s met een relatief grote sensor en verwisselbare lenzen. Met name de lenzen van de Nikon 1 zijn uitzonderlijk compact. Je zult daardoor een Nikon 1 camera waarschijnlijk vaker meenemen dan een spiegelreflex, omdat hij makkelijker in een tas of jas past.  Ook zijn de camera’s ontworpen voor snelheid. Een Nikon 1 camera loopt altijd één stap voor op de actie en stelt direct scherp. Je hoeft zult daardoor geen moment meer missen. 

Creatieve mogelijkheden

Met een ‘bewegingssnapshot’ brengt je in één druk op de knop je foto’s tot leven. In deze modus wordt een foto èn een film in slow motion vastgelegd en gecombineerd tot een ‘levend beeld’ met een uniek resultaat. Dankzij de ingebouwde slimme fotoselectie zorgt de camera altijd voor de beste opname. Voor en na het ontspannen van de sluiter worden maximaal 20 beelden met een hoge resolutie opgenomen, waarna de ‘beste’ vijf worden opgeslagen, zodat je daaruit kunt kiezen. Beelden worden aanbevolen op basis van de gezichtsuitdrukking, de compositie en de scherpstelling. In de creatieve stand kun je filters en effecten toepassen op foto’s voordat je ze maakt. En als je als fotograaf bent gegroeid in je kennis en ervaring (of al gevorderd bent) kun je overstappen op de PASM opnamestanden voor volledige controle. 

Actie

Alleen deze week nog kun je gebruik maken van de cash-back die Nikon aanbiedt. Iedereen die  tijdens de actieperiode (tussen 1 juni en 31 augustus 2012) een kit heeft aangeschaft kan de € 50 claimen. Voor meer informatie, zie de speciale actiesite.

Het gaat om de volgende producten en combinaties:

NIKON 1 J1

J1 KIT + 1 NIKKOR VR 10-30 mm
J1 KIT + 1 NIKKOR 10 mm pancake
J1 KIT + 1 NIKKOR 10 mm + VR 10-30 mm
J1 KIT + 1 NIKKOR VR 10-30 mm + VR 30-110 mm 

NIKON 1 V1

V1 KIT + 1 NIKKOR VR 10-30 mm
V1 KIT + 1 NIKKOR 10 mm pancake
V1 KIT + 1 NIKKOR 10 mm + VR 10-30 mm
V1 KIT + 1 NIKKOR VR 10-30 mm + VR 30-110 mm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *