Prijzenpot voor Twitteraars en Facebookers

Ben je (fanatiek) Twitteraar en/of ben je actief op Facebook? Technyx is volop aanwezig op de sociale media netwerken en nodigt je uit ons te volgen en lid te worden van onze groepen zodat je op de hoogte kunt blijven van het laatste foto- en videonieuws en de nieuwste producten. Volg ons op Twitter, wordt lid van onze Facebook en Flickr groep, maak gebruik van onze RSS-feed, tip ons op Hyves en bekijk ons YouTube-kanaal. Ook op ons (nu nog maagdelijke) forum ben je van harte welkom met je foto’s, vragen en tips. Zie je bijvoorbeeld een leuk bericht van ons voorbij komen op Twitter of Facebook, dan vinden we het niet erg als je dat retweet (RT) of ‘Liked’ (‘Vind ik leuk’), al is dat niet verplicht om kans te maken op één van de onderstaande prijzen. Zowel passieve als actieve deelname worden beloond.

Participeer en maak een hele maand lang – tot 11 mei – kans op fraaie prijzen! 

Waaronder:


Samsung SH100 met wifi(!) twv € 199

De Samsung SH100 beschikt over een 14 megapixel sensor en een lens met 5x optische zoom. Aan de achterkant pronkt een 3 inch (7,6 cm) WQVGA aanraakgevoelig scherm, waarvan de bediening lijkt op een smartphone. De SH100 is tevens voorzien van wifi, waardoor vers gemaakte foto’s en video’s zonder tussenkomt van een computer geupload kunnen worden naar bijvoorbeeld Facebook en Youtube.

Canon Powershot A3300 IS twv € 159

De compacte PowerShot A3300 IS met metalen body legt de hele wereld uiterst gedetailleerd vast met 16 Megapixel. De Dynamic Image Stabilizer zorgt voor scherpe, trillingsvrije HD-films. Dankzij het groothoekobjectief van 28 mm kun je beter weidse landschapfoto’s en binnenopnamen maken, terwijl je met de 5x optische zoom kunt inzoomen op details.

Sandisk Extreme III CompactFlash 16 GB (30MB/200x) twv € 85

Sandisk Extreme IV CompactFlash 16 GB (45MB/300x) twv € 95

2x Video deLuxe Plus van Magix (t.w.v € 99 per stuk)

Scott Kelby, Het Lightroom 3 boek voor digitale fotografen (twv € 39,95)


Scott Kelby, Het Photoshop CS5 boek voor digitale fotografen (twv € 39,95)


Tom Ang, Het complete fotografieboek (twv € 39,95)

 (twv € 39,95)

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *