Prijzen blogcompetitie

Als je meedoet aan de Technyx blogcompetitie maak je met iedere inzending kans op een mooie prijs. Als jouw inzending wordt gekozen tot ‘blog van de maand’, mag je zelf een prijs kiezen uit onze prijzenpot. Maar wat zit er zoal in de prijzenpot? Een veelgestelde vraag, vandaar dat we dat bijhouden op deze pagina. De prijzen worden regelmatig aangevuld.

Alle foto’s zijn klikbaar voor een vergroting.

Blurb fotoboek (€ 50 waardebon)

blurb-fotoboekJe ontvangt van ons een waardebon van € 50 om fotoboek te maken bij Blurb. Een fotoboek maken bij Blurb is heel eenvoudig. Bijvoorbeeld via een simpel stappenplan via BookSmart, waarbij je een lay-out kunt kiezen en deze eventueel helemaal op maat kunt aanpassen. Of via Instantfotoboeken, waarbij Blurb vrijwel automatisch een fraai fotoboek in elkaar zet, waarvan je het ontwerp nog kunt aanpassen. En je kunt ook een Blurb fotoboek maken rechtstreeks vanuit Lightroom.

Sandisk Extreme CompactFlash 16 GB (60 MB/s)

sandisk_compact_flash_extreme_16gbDeze professionele CompactFlash-geheugenkaart van Sandisk haalt het maximale uit je camera, met een lees- en schrijfsnelheid van 60MB per seconde. SanDisk heeft de Power Core-controller ontworpen om het maximale wat de buffer van je camera kan leveren, ook daadwerkelijk te gebruiken. Deze kaart levert professionele prestaties door afbeeldingsgegevens sneller en efficiënter over de kaart te verspreiden. Let op: CompactFlash is alleen geschikt voor spiegelreflex- en middenformaatcamera’s.

Avond- en nachtfotografie

nachtfotografieBijna niets is zo betoverend als een nachtfoto. Denk aan een stad bij nacht, met verlichte gebouwen en lantaarns langs straten en wegen. Lichtreclames van winkels in allerlei kleuren. Mysterieuze landschappen, slechts verlicht door de maan. Of de indrukwekkende sterrenhemel en de Melkweg. Het is een heel andere wereld dan die wij overdag waarnemen, letterlijk een verschil tussen dag en nacht. ’s Avonds en ’s nachts fotograferen is op belangrijke punten anders dan overdag fotograferen. Zo is timing heel belangrijk. Het tijdstip waarop u de mooiste beelden schiet, luistert nauw. Niet ieder moment aan het eind van de dag biedt mooi licht. U leest in dit boek onder meer hoe u tijdens het blauwe uur, in de schemering en in het donker te werk kunt gaan. U leert de samenhang tussen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde en wat de beste instellingen voor verschillende situaties zijn. Gewapend met deze kennis, maakt u de mooiste avond- en nachtfoto’s.

1349094092_boeken-van-duuren-media-landschap-en-architectuur-9789059406957Landschap en architectuur

Een goede en onderscheidende landschaps- of architectuurfoto maken, is gezien het grote aantal onvoorspelbare ingrediënten niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. In dit boek, met prachtig en inspirerend beeldmateriaal van Bas Meelker, komen alle aspecten aan de orde (gereedschap, instellingen, techniek, compositie, fotobewerking en fotomontage) om u te helpen met ‘voorbedachten rade’ die foto te maken die u wilt maken.(Van Duuren Media, Bas Meelker & Pieter Dhaeze)

Z950EXR_Red_Package_Front_01Fujifilm FinePix Z950

Deze platte compactcamera ziet er niet alleen strak uit, maar bevat ook voldoende ingrediënten om mooie foto’s te maken. Zo beschikt hij over een interne zoomlens (die niet uitsteekt) met 5x optische zoom (28-140mm), een 28mm groothoekstand en een groot aanraakgevoelig scherm van 8,9 cm aan de achterzijde. Ook heeft de camera een 360 graden panorama-modus, een hond/kat-detectie modus en een Full HD videostand.

sony-zx300Sony ZX300 headset

De Sony MDR-ZX300 hoofdtelefoon heeft een kenmerkend hoofdbandmodel en is speciaal gefabriceerd voor buitengebruik. Zo kun je het makkelijk gebruiken in combinatie met een mp3-speler of walkman. Geniet van de heldere middentonen en het diepe basgeluid van je favoriete muziek. Met 30mm-driverunits voel je de kracht van dynamisch geluid en een neodymiummagneet laat heldere middentonen klinken en een diepe dreun van de baslijn.

smootheeTiffen Smoothee Steadicam

SMOOTHEE-GPROHRO__58865_zoomIedereen kent het wel: een schokkerige video omdat je uit de hand filmt in plaats van met professionele apparatuur. Gelukkig zijn er zogenaamde ‘stabilizers’ die dankzij een contragewicht de camera stabiel houden. De Tiffen Smoothee Steadicam is er zo een. Hij is bedoeld voor smartphones en actiecamera’s, zoals de GoPro. Er zijn verschillende houders te koop voor o.a. de iPod Touch, iPhone en GoPro (niet meegeleverd).

sandisk-edge

Sandisk Cruzer Edge usb-stick (16 GB)

Sla nu op, beveiligen en draag jouw video, muziek of foto bestanden over met de compacte en stijlvolle Cruzer Edge usb flash drive van Sandisk. Met zijn eenvoudige slider design is het perfect om al jouw favoriete bestanden met je mee te nemen.  De stick biedt ook ondersteuning voor de SanDisk SecureAccess technologie (meegeleverde software) waarmee data kan worden beveiligd met een wachtwoord.

61iQD2iqeFS._SL1100_Sandisk Ultra Cruzer Titanium (16 GB)

Cruzer Titanium is een extreem schokbestendig en slim usb-flashstation. De behuizing is vervaardigd van Liquidmetal dat bestand is tegen een gewicht van ruim 900 kg. Cruzer Titanium omvat bovendien U3 smart-technologie. De U3-technologie is in samenwerking met SanDisk ontwikkeld en bied je de mogelijkheid om niet alleen je bestanden, maar ook je software mee te nemen op een veilig usb-station. Je kunt onder andere je achtergrond, voorkeuren, favorieten en profielen overal mee naartoe nemen, zodat je van elke pc een vertrouwde pc kunt maken.

sandisk-backupSandisk Cruzer Ultra Backup (16 GB)

Een backup maken van al je belangrijke bestanden door een druk op de knop van de SanDisk Ultra Backup usb Flash Drive. Met een opslagcapaciteit van 16 GB is het geen probleem om al je waardevolle digitale bestanden op een goede manier te kunnen opslaan. Naast een grote opslagcapaciteit heeft de SanDisk Ultra Backup usb Flash Drive ook de mogelijkheid om de bestanden te beveiligen met een wachtwoord, en met de AES hardware encryptie zijn deze nu echt veilig.

Pinnacle-Studio-16-video-editing-software 05377094-photo-pinnacle-studio-16-plus-boitePinnacle Studio 16 Ultimate

Pinnacle Studio 16 Ultimate is een gebruiksvriendelijke en krachtige tool voor het maken van video’s en multimedia met een professionele look. Het kan worden gebruikt om een onbeperkt aantal sporen in HD of geavanceerde stereoscopische 3D tot op een frame nauwkeurig te bewerken. Plaats personen eenvoudig op verschillende achtergronden met het geïntegreerde groene scherm. Breng leven in jouw video’s met 2.000+ 2D/3D-overgangen, effecten en sjablonen, plus de geweldige Red Giant Filmmaker’s Toolkit en Motion Graphics Toolkit plug-ins.

Free-shipping-Corel-font-b-PaintShop-b-font-font-b-Pro-b-font-font-b-X6selective-focus-lgCorel PaintShop Pro X6

Maak je beste foto’s ooit met het nieuwe Corel® PaintShop Pro X6. Deze complete software voor fotobewerking is gebaseerd op een krachtige nieuwe 64-bitsarchitectuur en biedt grotere snelheid dan ooit. Zet je dagelijkse opnamen om in afbeeldingen die in geen enkele galerie zouden misstaan dankzij de gebruiksvriendelijke bewerkings- en ontwerpgereedschappen. PaintShop Pro X6 is het juiste gereedschap voor fotografen op elk niveau en maakt van uw foto’s die ertoe doen een plaatje.

1348815353_videosoftware-corel-videostudio-ultimate-x6-win-x32-cd-mini-box-dut-ita-fre-vsprx6ulnifmbeu81LMq6viZ1L._SL1500_Corel VideoStudio X6 Ultimate

Maak de stap naar de Ultimate-versie van Corel VideoStudio en verken nóg meer creatieve mogelijkheden. Boei je publiek met de professionele software voor videobewerking, de functies voor Ultra HD en de nieuwe Motion Tracking-technologie. Met Corel VideoStudio Ultimate X6 krijg je alle onderdelen van de Pro-versie, plus een pakket met waardevolle en geavanceerde visuele effecten van proDAD, Boris FX en NewBlue.

 

[alert style=”white”]

Algemene voorwaarden:

  • Alle onderstaande voorwaarden zijn van toepassing, tenzij anders vermeld in de betreffende actie.
  • Over de uitslag van een actie wordt nimmer gecorrespondeerd.
  • Acties (prijsvragen, wedstrijden, competities, verlotingen, etc.) georganiseerd door Technyx kunnen zijn in principe alleen bestemd voor in België of Nederland woonachtige particulieren. Oftewel: een prijs kan alleen naar een adres in Nederland of België verstuurd worden.
  • Werknemers van Technyx en eventuele andere bedrijven met welke een actie is georganiseerd, zijn uitgesloten van deelname.
  • Tenzij anders vermeld rust er geen garantie op prijzen, verstrekt in het kader van een door Technyx en eventuele partners georganiseerde actie. Indien wel sprake is van garantie, is deze nimmer de verantwoordelijkheid van Technyx, maar zal vermeld worden wie deze garantie afhandelt.
[/alert]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *