Photoworkshops: verzamelplaats voor workshops

Deze week lanceerde weblog Photofacts een nieuwe website waarop amateurfotografen een overzicht krijgen van het aanbod Nederlandstalige fotografieworkshops in Nederland en België. Het aanbod varieert van landschaps- en natuurfotografie tot en met beeldbewerking en complete beginnerscursussen. Als je meer wilt leren over fotografie kun je er zoeken naar workshops in je eigen omgeving. Maar de site biedt ook de optie om zelf workshops aan te bieden.  

Volgens de maker bestonden er wel al veel individuele websites waar eigen workshops werden aanboden, maar nog geen overkoepelend geheel. De nieuwe site hoopt hier als nieuw portaal verbetering in te brengen. Het is mogelijk om op verschillende manieren op de site naar workshops te zoeken. Bijvoorbeeld op basis van het onderwerp, maar ook op niveau, locatie of datum.

Homepage Workshop.nl

De workshops bij Photoworkshops.nl zijn ingedeeld in een passende categorie. Er is ook een agenda waar je chronologisch aanstaande workshops kunt bekijken. Heb je deelgenomen aan een workshop, dan kun je ook je ervaring achter te laten op de site, bijvoorbeeld of deze aan de verwachtingen voldeed. In sommige gevallen kun je je direct aanmelden voor een workshop, in andere gevallen wordt je doorverwezen naar de site van de aanbieder. Dat kan overigens zowel een individueel persoon zijn als een bedrijf. 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *