Perfect Photo Suite 7 aangekondigd

Naast DxO Optics Pro 8 hebben we deze week nog een nieuw bewerkingspakket, en ditmaal van OnOne Software. Wat ooit begon als een filterset voor Photoshop, is intussen uitgegroeid tot een volwaardig, zelfstandig stuk gereedschap voor fotografen: Perfect Photo Suite 7.

Vernieuwingen

Dit bewerkingspakket is een bundeling van producten die ook los te koop zijn. In totaal komt Perfect Photo Suite 7 met (toepasselijk) zeven producten. Eén daarvan is compleet nieuw: Perfect B&W. Daaarnaast zijn vier producten voor deze release vernieuwd, namelijk Perfect Effects 4, Perfect Portrait 2, Perfect Layers 3 en Perfect Resize 7.5 Pro.

Naast deze producten is ook de gebruikersinterface aangepakt. Voorbeelden daarvan zijn de veranderde layout van het scherm en de nieuwe pictogrammen en lettertypes, die het volgens OnOne mogelijk moeten maken om efficiënter met het programma te werken. In de video van OnOne onderaan dit nieuwsbericht worden de genoemde vernieuwingen getoond.

Prijs en beschikbaarheid

Het pakket is per direct beschikbaar voor Windows en OS X, tegen een prijs van $299,95. Upgraders van versie 6 krijgen 50% korting. Als je het pakket eerst eens goed wilt bekijken, kan je ook een 30-dagen probeerversie downloaden.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *