Parijs, stad van de liefde (video)

Parijs, stad van de liefde. Deze video, van AmnesiArt, toont de mooiste plekjes van Parijs. En natuurlijk ook de liefde, die vaak aan deze romantische stad gekoppeld wordt. Voor de video werden verschillende technieken gebruikt, waaronder timelapses en sliders. Verliefde koppeltjes en een pas getrouwd stel ontbreken ook niet. Voor wie er wel eens geweest is, bevat de video veel herkenbare locaties. En voor wie er van plan is nog eens heen te gaan, biedt het inspiratie.

Deel dit

2 antwoorden op “Parijs, stad van de liefde (video)”

  1. De kleuren zijn mooi en het is allemaal netjes gefilmd, ik merk alleen dat er aan de montage van de video nog wat haken en ogen zitten. Bepaalde overgangen voelen niet zo soepel als ze zouden moeten zijn, een van de redenen daarvan is dat een bewegend beeld niet zomaar over kan gaan in een stilstaand beeld. Je kunt dus geen slider shot direcht achter een timelaps plaatsen zonder daar een passende overgang in te verwerken (zoals de slider langzaam tot stilstand te laten komen) Toevallig ga ik volgende week naar Parijs (Fotofestival) en het is wel de moeite waard om even te kijken.

    1. Ik ben het met je eens. Mooi gemaakt en leuke beelden, maar de montage had nog net wat strakker gekund. Ik vind het ook net te lang duren – een minuut of 3 tot 4 was beter geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *