Over Technyx

Technyx is een redactionele website over fotografie en video. De doelgroep bestaat uit liefhebbers van fotografie en video. We publiceren artikelen met praktische tips en trucs, achtergrondinformatie en leerzame en informatieve items. Verder worden er veel interessante fotografie-gerelateerde video’s gepubliceerd, die om meerdere redenen voor de doelgroep interessant zijn (zij het vanuit de techniek, de gebruikte apparatuur, software of originaliteit). Daarnaast kun je diverse reviews op de site vinden.

Sinds begin 2017 is er een webshop-element aan de site toegevoegd. In samenwerking met Lees.nl worden exclusieve ebooks over fotografie via de site aangeboden (die niet via andere kanalen te koop zijn). Op Lees.nl worden ook gedrukte exemplaren verkocht van de meeste boeken. Deze exemplaren van van hoge kwaliteit, zodat de foto’s en voorbeelden goed uitkomen.

Twitter volgers


Facebook fans

Historie

Technyx begon in april 2011 als een samenwerkingsverband met de gerenommeerde site Hardware.info. Sinds begin september 2013 ging de site zelfstandig verder en is direct ook in een nieuw jasje gestoken, waarbij het accent meer op beeld is komen te liggen met een frisse layout.

Nieuwsbrief

Technyx heeft ook een nieuwsbrief. Deze wordt wekelijks op woensdag verstuurd. Je kunt je hieronder inschrijven.

[wysija_form id=”1″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *