Oproep: Technyx medewerkers m/v gezocht

Technyx zoekt versterking van het redactionele team! We zijn met name op zoek naar nieuwsposters. Als nieuwsposter ga je zelf op zoek naar interessant foto- en videonieuws en verwerk je persberichten van fabrikanten. Per nieuwsitem ontvang je een kleine vergoeding. Schrijven voor Technyx is niet iets dat je dagelijks uren aan werk zal kosten; het is ideaal om naast je studie of werk te doen. Je doet concrete werkervaring op en je leert meer over journalistiek schrijven.

Los van nieuwsposters zijn we ook op zoek naar leden die op andere manier een bijdrage willen leveren aan Technyx. Bijvoorbeeld door actief mee te denken of een bepaalde rol op de site te vervullen, òf door nevenzaken te reviewen, zoals accessoires, boeken en software (in nauwe samenwerking met de redactie) of achtergrondartikelen en blogs te schrijven.

Technyx crew

Als actief Technyx-crewlid heb je – als je dat wilt – bovendien de mogelijkheid om mee te denken en discussiëren over de toekomst van Technyx, in overleg (samen met ons) persconferenties en fabrikanten te bezoeken en in aanraking te komen met de nieuwste apparatuur. Je komt ook op de nog-in-aanbouw-zijnde wie-is-wie-pagina te staan (met bio en links naar je website, Twitter, e.a.). Bovendien kun je als crewlid altijd achteraf zeggen dat je aan de wieg hebt gestaan van de grootste redactionele foto/video-site van de Benelux. 😉

Eigenschappen

We zoeken gemotiveerde leden met de volgende eigenschappen:

  • Serieuze interesse in fotografie en/of video
  • Oog voor relevante nieuwtjes
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in geschrift
  • Bereidheid eigen vaardigheden verder uit te breiden, al dan niet gestuurd door de redactie
  • Flexibel inzetbaar (in goed overleg)

Wanneer jij denkt te kunnen voldoen aan (een mix van) voornoemde eigenschappen, nodigen we je hierbij uit een PB met motivatie te sturen naar boven-getekende. 

Kom jij het Technyx team versterken?

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *