Officiële foto’s Sony NEX-3N gelekt

Vorige week konden we al een foto van de bovenzijde laten zien, maar nu hebben we ook officiële afbeeldingen van de voor- en achterkant van de Sony NEX-3N te pakken. Met behulp van deze foto’s kunnen we weer iets meer over de camera vertellen.

Aan de achterkant zien we een kantelbaar scherm, maar het scharniersysteem is schijnbaar wel veranderd. Of dit ook gevolgen heeft voor de kantelhoek is op deze foto’s echter niet te zien. Het enige andere nieuws wat we achterop kunnen zien is het aantal pixels. Blijkbaar krijgt deze camera dezelfde 16 megapixel-sensor als de andere NEX-modellen, met uitzondering van de 24 megapixel NEX-7.

In het vorige bericht zagen we al dat de ontspanknop in de aan-uitschakelaar geïntegreerd is, en dat de microfoons nu aan weerszijden van de flitser zitten. Van boven wordt echter wel duidelijk hoe klein de grip nu is geworden. Deze wijzigingen lijken erop te wijzen dat Sony niet tevreden was over de NEX-F3. Met de positie van de microfoons en de ontspanknop grijpt Sony terug naar de originele NEX-3, terwijl de vorm van de body nu weer aan de NEX-C3 doet denken. De zoomschakelaar (tevens rond de ontspanknop geplaatst) hebben we vorige week ook al gezien. Deze schakelaar zal ongetwijfeld compatibel zijn met de bestaande 16-50mm (hieronder afgebeeld) en 18-200mm powerzooms.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *