Nieuwe Lowepro tassen voor vogelspotters

Lowepro heeft een reeks tassen op de markt gebracht speciaal voor vogelspotters. Volgens Lowepro is de Optics-serie tot stand gekomen in samenwerking met gerenommeerde vogelspotters en natuurliefhebbers. Drie rugzakken en een heuptas zijn speciaal ontwikkeld voor het dragen van spotting scopes, verrekijkers, tablet computers en naslagwerken. De belangrijkste kenmerken van de producten zijn: snelle en geruisloze toegang tot de apparatuur, draaggemak en de mogelijkheid om ook een iPad veilig mee te nemen.

Kenmerken

De Scope Porter 200 AW draagt een uitgeklapt statief, mét daarop een spotting scope zonder problemen, zodat je nooit meer dan een paar seconden verliest bij het klaarzetten van de apparatuur. De Field Station heuptas is compact en heeft een uitklapbare Quickshelf, waarop je een vogelgids, tablet computer of notitieblok kunt vastmaken. De Scope Travel 200 AW en Scope Photo Travel 350 AW zijn lichtgewicht rugzakken met een volledig opnieuw uitgedacht interieur, aldus Lowepro.

Tweede huid

De uitneembare sleeves in ieder model beschermen de inhoud ‘als een tweede huid’. Ieder model is gemaakt van waterafstotend en ademend materiaal, alle tassen zijn licht van gewicht (het zwaarste model weegt slechts 1,4 kg) en ze zijn voorzien van vele gemakkelijk te bereiken accessoirevakjes. Daarnaast heeft iedere rugzak een All Weather-hoes. De Lowepro Optics Field Station en Scope Travel 200 AW zijn leverbaar vanaf begin juni 2011. De Lowepro Optics Scope Photo Travel 350 AW en Scope Porter 200 AW zijn leverbaar vanaf eind juni 2011. 

De adviesprijzen voor de bovenstaande tassen zijn respectievelijk € 99, € 189, € 249 en € 219.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *