Nieuwe kleurcombinaties voor Lowepro tassen

Lowepro heeft een aantal nieuwe kleurencombinaties voor bestaande tassen aangekondigd , evenals een nieuwe versie van een van hun meest populaire schouder tassen.

De Lowepro Passport Sling II is verkrijgbaar in twee nieuwe kleurencombinaties: zwart & rood en mica & groen. De Passport Sling II is een verbeterd ontwerp van de populaire Passport Sling bag en beschikt nu over 30% meer flexibele opberg ruimte. Tevens bezit de Passport Sling II een uitneembare camera insert.

De grotere Passport Sling II is onder andere geschikt voor een DSLR met zoomlens, plus een extra lens of een flitser. De kleinere is geschikt voor een systeemcamera met  zoomlens, plus twee extra lenzen of een flitser en een extra lens.

Lowepro Passport Sling II.

En net op tijd voor de kerst  is de Lowepro Event Messenger serie is nu ook beschikbaar in het zwart.  Met drie verschillende modellen in het gamma zijn de Event Messenger tassen geschikt voor een systeemcamera set of kleine DSLR set in de Event Messenger 100,  tot  uitgebreide DSLR sets met een tablet of 13″ laptop, in respectievelijk, de Event Messenger 150 & 250

Event Messenger in het zwart.

Voor bijvoorbeeld bruids en natuurfotografen heeft ieder model uit deze serie naast de klittenbandsluiting tevens een stille sluiting zodat de tas geruisloos geopend kan worden. De event messenger is behalve in het zwart ook nog steeds verkrijgbaar in de kleur Mica.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Lowepro.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *