Nieuwe digitale camera’s van Olympus met 24x optische zoom

Olympus heeft een aantal nieuwe digitale camera’s in haar assortiment opgenomen. De SH-25MR Traveller heeft een D-SLR-processor, GPS en een touchscreen. Ook is het mogelijk om middels Multi Recording op de achtergrond een 1080p film te maken en tegelijkertijd foto’s te schieten. Met Multi Framing kunnen van dezelfde scene een close-up en groothoek foto gemaakt worden. Ook bij deze camera geeft de fabrikant aan dat scherpe en goede foto’s gemaakt kunnen worden onder alle omstandigheden, ook bij slecht licht. Hiervoor heeft men de Multi-motion movie beeldstabilisatie en Intelligence High Sensitivity en High Speed (iHS) technologie toegepast. De SH-25MR beschikt over een groothoekzoomlens van 24-300 mm en 12,5x optische zoom. De adviesprijs is 269 Euro.

Tevens vinden we de SZ-31MR in het assortiment van Olympus. Deze 16 megapixel camera komt uit de SuperZoom reeks en beschikt over een 24x optische zoom. Ook hier vinden we Multi Recording, Multi-Framing en iHS technologieën terug. De camera beschikt over een 25-600 mm groothoekzoomlens en een touchscreen van 76 mm. De SZ-31MR zal vanaf april verkrijgbaar zijn voor 329 Euro.

Tenslotte hebben we te maken met de TG-820 en TG-620 die gericht zijn op gebruikers die houden van het ruwe werk. Zo claimt Olympus dat ze waterdicht zijn conform de IEC 529 IPX8-norm, schokbestendig volgens de MIL-standaard en bestand zijn tegen temperaturen onder het vriespunt. Deze digitale camera’s zijn voorzien van de iHS technologieën, Multi-motion movie beeldstabilisatie, een 3D-fotofunctie en filters voor effecten op foto’s en filmopnamen. Verder is een 12 megapixel CMOS-sensor en TruePic VI-beeldprocessor geïntegreerd die zorgt voor goede beelden en een snelle camerarespons. De 28-120 mm groothoekzoomlens heeft een 5x optische zoom en het HyperCrystal III scherm van 76 mm beschikt over een coating die krassen moet voorkomen. De nieuwe Tough camera’s hebben een adviesprijs van 279 Euro (TG-820) en 249 Euro (TG-620).

Olympus SH-25MR

Olympus SZ-31MR

Olympus TG-620

Olympus TG-820

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *