Nieuwe concurrent voor GoPro: ISAW A2 ACE

Het succes van GoPro is andere fabrikanten niet ontgaan. Na Sony, JVC en Panasonic beginnen ook steeds meer andere fabrikanten zich in het relatief nieuwe segment van “actiecamera’s” te mengen. Nieuw in de Arena is het Zuid-Koreaanse merk ISAW, gedistribueerd in de Benelux door importeur DPM-International. Het eerste product, de ISAW A2 ACE, is volgens eigen zeggen ‘klein in omvang, groot in prestaties en overtreffend in beeldkwaliteit’. In het persbericht wordt de nadruk gelegd op de beeldkwaliteit, met de kop ‘Eindelijk een action camera die duidelijker filmt’. Men noemt geen producten bij naam waaraan gerefereerd wordt, maar in het persbericht wordt wel gesteld dat ‘andere action cams veel te wensen over laten’. Dat is best een pittig statement voor een nieuwkomer in de markt. We zijn in afwachting van een testexemplaar om dit product eens in de praktijk te testen.

Lichtsterk objectief

De ISAW A2 ACE filmt in 1080p Full HD. Het geheel is gebouwd rondom een zeer lichtsterk f2.0 groothoek objectief en een CMOS sensor die ook bij weinig licht goed zou presteren. Uiteraard kan hij niet alleen filmen, maar ook fotograferen en timelapse-series maken. De camera wordt standaard geleverd met een waterdichte en schokbestendig behuizing. De A2 ACE weegt slechts 80 gram, is voorzien van een klein monochroom OLED scherm (1 inch) en twee grote knoppen. Met probeert zich verder van concurrenten te onderscheiden door standaard een heleboel accessoires mee te leveren. Naast een aantal 3M plakbevestigingen, wordt er ook standaard een hoofdband meegeleverd, evenals een stuurbevestiging en een plaatje voor een surfplank. Bij andere fabrikanten moet daar extra voor worden betaald. De adviesprijs is € 249.

Onderaan dit item staan een paar een video’s die met de A2 ACE gemaakt zijn.

PERSBERICHT

Eindelijk een action camera die duidelijker filmt

ISAW, nieuwkomer in het segment action camera’s, laat zijn aanwezigheid op de markt direct goed merken met de ISAW A2 ACE. Klein in omvang, groot in prestaties en overtreffend in beeldkwaliteit. Eindelijk een action camera die duidelijker filmt.

Daar waar het uiteindelijk allemaal om draait, hoge kwaliteit videobeelden, laten andere action cams veel te wensen over. De ISAW A2 ACE 1080p Full-HD action camera wordt gekenmerkt door prestaties van wereldformaat en een ongekend hoog niveau van video intelligentie en schoonheid. Dankzij het zeer lichtsterke f2.0 groothoek objectief en de professionele CMOS-sensor produceert de ISAW keer op keer gedetailleerde en kleurrijke HD films, zelfs bij weinig licht. Met deze prachtige action camera liggen schitterende actie films van Full-HD kwaliteit binnen ieders bereik. Ook beschikt de ISAW action cam over alle nodige video en foto instellingen plus een aantal opties die alleen op de ISAW A2 ACE terug te vinden zijn. Zoals bijvoorbeeld time-lapse filmopnamen en een speciale onderwater filmstand.

Het Zuid-Koreaanse ISAW heeft de A2 ACE ontworpen voor actie het hele jaar door, of je nu aan het skiën of snorkelen bent. De camera is waterdicht, schokbestendig en extreem robuust voor elke activiteit, maar belangrijk is ook dat het de technologie bevat om de meest fantastische momenten haarscherp vast te leggen. Met veel passie en medewerking van ontwikkelaars van Korea’s grootste elektronica producent is de A2 ACE ontstaan en heeft men duidelijk een betere en uiterst betrouwbare action camera neergezet. De kleine 80gram wegende camera heeft twee grote knoppen en een 1inch OLED scherm met overzichtelijk menu, zodat het een action camera is waar iedereen mee overweg kan.

De ISAW A2 lijkt wereldwijd een action-camera-topper te worden en met zijn prijs van 249,95 EUR is hij meteen zeer scherp geprijsd en wordt hij bomvol accessoires geleverd. Accessoires waar je bij zijn concurrenten al gauw meer dan 100 euro extra kwijt bent.

In de verpakking zit:

1x A2 ACE camera

1x Li-ion Accu

1x Waterdichte Behuizing (-50m)

1x Hoofdband Bevestiging

2x Vlakke Helmbevestiging 3M

2x Gebogen Helmbevestiging 3M

1x Losse Montage Tape 3M

1x Stuur Bevestiging met Rubber-inleg

1x Surf-Board Bevestiging 3M

1x Korte Connector

1x Lange Connector

1x Open Achterklep

1x Video Kabel

1x USB Kabel

1x Handleiding

Technische Specificaties:

Sensor: 1/3” High Precision CMOS Sensor met Beeldstabilisatie

Lens: f2.0 met 140° Groothoek en Automatische Belichting

Gevoeligheid: 2.2µm pixel, Superieure prestaties bij weinig licht

Maximale Film Resolutie: Full-HD 1920×1080 pixels

Video Formaat: H264 MP4; 1920×1080/30p, 1280×960/30p, 1280×720/60p, 1280×720/30p, 848×480/120p, 848×480/60p, 848×480/30p

Foto Formaat: JPG; 2304×1536 (3:2 Ratio), 2048×1536 (4:3 Ratio), 2304×1296 (16:9 Ratio)

Opname Standen: Stop and Shoot, Timer Recording, Multiple Recording, Single Shot, Multi Shot, Burst Shot, Time-Lapse

LCD: 1” (2,54cm) OLED

LED: Voorkant en Bovenkant camera

Gewicht: 53gram (80gram inclusief accu)

Afmetingen: 4,2×3,1×5,9cm

Opslag: microSD geheugenkaart tot 32GB

Accu: li-ion 1200mAh (180 minuten)

Waterdichte Behuizing: IP68, -50m, 109gram

Ingebouwde Microfoon: 128kHz, AAC, Mono met Automatic Gain Control

Output: Micro-USB 2.0 en AV-out (PAL/NTSC)

Extra’s: Aqua-mode, Upside-Down-mode, Caption-mode

Garantie: 2 jaar

Voorbeeldvideo’s, gemaakt met de ISAW A2 ACE :

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *