NEC 23-inch Full HD monitor met IPS paneel

Met de MultiSync EA234WMi heeft NEC een 23-inch Full HD monitor geïntroduceerd. Er is gebruik gemaakt van een led-backlight en een AH-IPS paneel wat moet zorgen voor een helderheid van 250 cd/m² en een contrastratio van 1000:1. Middels ControlSync kunnen gebruikers maximaal zes EA234WMi monitoren beheren die in een multi-monitor setup zijn opgenomen, hierbij worden de zes schermen aangestuurd als één geheel.

Een sensor zorgt ervoor dat de helderheid automatisch aangepast wordt aan de hoeveelheid licht in de ruimte. Ook is een sensor geïntegreerd die detecteert of de gebruiker achter het scherm zit en de monitor al dan niet in slaapstand zet. Qua aansluitingen is voorzien in DisplayPort, HDMI, DVI-D en D-Sub, ook zijn vier USB 2.0-poorten, twee 1 watt luidsprekers en een audio-uitgang aanwezig.

De NEC MultiSync EA234WMi-BK zou nog deze maand verkrijgbaar moeten zijn voor een adviesprijs van 269 USD en komt met een garantietermijn van 3 jaar. Over de prijs en verkrijgbaarheid in Nederland is niets bekend gemaakt.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *