Naakte vrouw op 26e etage ‘bespied’ door drone

In Seattle (VS) ontstond afgelopen week een rel rondom een drone. Lisa Pleiss wandelde op zondagmorgen naakt door haar appartement op de 26e etage in de veronderstelling dat niemand dit zou kunnen zien. Dat was ook zo, ware het niet dat ze op relatief korte afstand drone zag zweven op dezelfde hoogte. Ze belde boos de conciërge van het gebouw, die de politie inschakelde. Lisa was bang dat ze bewust bespioneerd werd door een of andere smeerlap.

Alles rondom drones is hot, zeker als het om het bespieden van een naakte vrouw gaat. De lokale media sprong er dus bovenop, terwijl de politie zocht naar de dader. Joe Vaughn stuitte bij toeval op de berichtgeving op de tv en meldde zich direct bij de politie. Namens zijn bedrijf, Skyris Imaging, was hij voor een klant (een bouwbedrijf) het panoramische uitzicht aan het vastleggen. Zijn drone was niet eens gericht op het appartementencomplex van Lisa. De politie liet de zaak vallen, maar Joe liet het er niet bij zitten en nam contact op met Lisa. Hij legde de situatie uit en maakte excuses voor de ontstane onrust. Ze hadden een goed gesprek en Joe beloofde haar een afdruk te sturen van de foto die hij die zondagochtend maakte.

Deel dit

Eén antwoord op “Naakte vrouw op 26e etage ‘bespied’ door drone”

  1. tja , het wordt weer komkommertijd…..,maar ik kan nog wel wat interessante artikelen sturen die ik heb gezien,alleen….in het engels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *