Man Photoshopt zichzelf naast beroemde sterren

Dit is Patrick. Hij poseert continu met wereldberoemde Amerikaanse sterren, zoals Kim Kardashian, Kaye West en Halle Berry (en zelfs Obama!). Deze vrienden noemen hem Peejet en delen lief en leed met hem, wat ook overduidelijk te zien is aan de foto’s… die humoristisch en creatief gefotoshopt zijn, waarbij te zien is dat hij er best wat moeite voor heeft gedaan. Hij plaatst de ludieke foto’s met enige regelmaat op Instagram en Twitter, waar hij inmiddels een grote fanbase heeft opgebouwd (respectievelijk 100.000 en 10.000 volgers). Als je meer foto’s wilt zien, kun je daar terecht. Wij tonen hieronder een selectie van de leukste beelden.

pete1 pete2 pete3

X4zpaSk - Imgur t64GiX3 - Imgur RpNlQsI - Imgur qgF1KZ3 - Imgur o3jsXwg - Imgur lX56aQi - Imgur KkeOXmw - Imgur jyRgUSS - Imgur JWp8SN7 - Imgur cW4j6QC - Imgur BVLGraJ - Imgur 62GNB5f - Imgur 0xXaqLc - Imgur

 Foto’s: Peejet

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

4 gedachten over “Man Photoshopt zichzelf naast beroemde sterren”

    1. Vind het nog niet zo verkeerd. Zeker niet aangenomen dat hij het met niet al te hoge kwaliteit plaatjes heeft moeten doen.

      1. Houdingen van ingeplakte persoon zijn best aardig, maar dan moet je de kwaliteit en kleur verlagen naar de afbeelding waar je hem inplakt, er is er nu maar een enkelen die geloofwaardig overkomt, ook is overal van een soort dropshadow gebruik gemaakt die er kunstmatig uit ziet.
        Maar ik geef toe kritiek geven is eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *