Lowepro Hatchback AW met uitneembaar cameravak

Lowepro komt met een nieuwe rugtas voor de actieve fotograaf: de Photo Hatchback AW. Met het gestroomlijnde, comfortabele ontwerp moet deze rugtas vooral outdoor-sporters aanspreken, zoals fietsers, hardlopers en bergbeklimmers.

De rugtas wordt in twee formaten geleverd: een van 16 liter, en een van 22 liter. De kleine versie biedt ruimte aan een SLR met gemonteerde zoomlens, één à twee extra lenzen, een flitser, een tablet en wat persoonlijke accessoires. De twee open vakken aan de buitenkant kunnen nog gebruikt worden voor een drinkfles en een klein statief. De grote uitvoering kan nog een extra lens herbergen, en door het iets grotere computervak past hier een kleine notebook in (zoals de 11 inch Macbook Air) in plaats van een tablet.

Draagvermogen van de 16L-versie

Uitneembaar cameravak

Wat deze tassen vooral onderscheidt van andere modellen, is het uitneembare cameravak. Eigenlijk is dit een tas in een tas, die verwijderd kan worden om meer plaats te bieden aan alledaagse spullen. Zo kan de Hatchback AW ook een handige tas zijn als je de camera een dagje thuis laat.

Prijs en beschikbaarheid

De Photo Hatchback AW is leverbaar in de kleuren rood, blauw en grijs. De 16L krijgt een adviesprijs van 109 euro, de 22L kost nog een tientje meer. Een exacte beschikbaarheidsdatum is niet bekendgemaakt.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *