Lensbaby komt met Macro Converters-set

Lensbaby komt met een de ‘Lensbaby Macro Converters’-set op de markt, meldt importeur Transcontinenta. De set kan gebruikt worden in combinatie met iedere Lensbaby Optic en Lens en maakt volgens het persbericht creatieve macro fotografie mogelijk. De converters zijn ontworpen om fotografen extreme close-ups, dromerige en artistieke foto’s te laten nemen met het Lensbaby Optic Swap System, waarbij het mogelijk is om selectief bepaalde afleidende en storende elementen te laten vervagen. De set bestaat uit een 8mm en een 16mm converter die los maar ook gestapeld gebruikt kunnen worden (samen wordt het een 24 mm converter). De al bestaande Lensbaby Macro Kit (die bestaat uit een +4 en +10 macro filter) kan ook gebruikt worden in combinatie met de Macro Converters met ‘Double Glass’, ‘Single Glass’, ‘Plastic’ en ‘Soft Focus’ Optics om onderwerpen van nog dichterbij vast te kunnen leggen.

De Lensbaby Macro Converters is als set vanaf de tweede helft van februari verkrijgbaar bij de Lensbaby verkoopadressen in Nederland. De adviesverkoopprijs bedraagt € 44,95.

Transcontinenta stuurde een tweetal voorbeeldfoto’s mee:

PERSBERICHT

Nieuw! Lensbaby Macro Converters

Meerdere opties voor creatieve Lensbaby macro fotografie .

Transcontinenta BV, de officiële importeur van Lensbaby in Nederland, introduceert de Lensbaby Macro Converters. Deze nieuwe Lensbaby  kunnen met iedere Lensbaby Optic en Lens gebruikt worden voor creatieve macro fotografie. De Macro Converters zijn ontworpen om fotografen extreme close-ups, dromerige en artistieke foto’s te laten nemen met het Lensbaby Optic Swap System™, terwijl het mogelijk is om selectief bepaalde afleidende en storende elementen te laten vervagen.

“De Macro Converters werken met elke Lensbaby Lens en Optic die we maken”, zegt Craig Sterk, Lensbaby president en mede-oprichter. Deze Macro Converters bieden een grote close-up range en in combinatie met onze bestaande Macro Kit bieden ze meerdere opties voor creatieve Lensbaby macrofotografie. In combinatie met het Lensbaby Optic Swap systeem, wordt fotografen met de Macro Converters een leuke en boeiende macro-ervaring geboden.”

De Lensbaby Macro Converters worden geleverd als een set bestaande uit een 8mm en een 16mm converter. Deze kunnen los, maar ook gestapeld gebruikt worden om zo een 24 mm converter te maken. De bestaande Lensbaby Macro Kit (die beschikt over een +4 en +10 macro filter) kan ook gebruikt worden in combinatie met de Macro Converters met ‘Double Glass’, ‘Single Glass’, ‘Plastic’ en ‘Soft Focus’ Optics om onderwerpen van nog dichterbij vast te kunnen leggen.

Product specificaties Lensbaby Macro Converters set:

• een 8mm converter

• een 16mm converter

• op elkaar gestapeld worden ze een 24 mm converter

• compatibel met alle Lensbaby lenzen en optics

• focus bereik is iets dichterbij indien gebruik wordt gemaakt van bepaalde Lensbaby lenzen waaronder de Muse en de Control Freak

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *