Kodak EasyShare C1530 aangekondigd

Zonder er al teveel ruchtbaarheid aan te geven heeft Kodak een nieuwe compactcamera aangekondigd. De EasyShare C1530 richt zich op de beginnende fotograaf en legt de nadruk op het delen van foto’s. Het delen van foto’s kan door in de weergavemodus op de ‘Share’-knop te drukken, een bestemming zoals een e-mailadres op te geven en de camera vervolgens te verbinden aan je computer (of de geheugenkaart in de pc te stoppen, waarna foto’s en video’s automatisch worden verzonden). Ook uploaden naar sociale netwerken is mogelijk.

Specificaties

De C1530 is uitgerust met een 14 megapixel-sensor en een 3x optische zoomlens. Hij biedt ondersteuning voor een relatief hoge lichtgevoeligheid van 1000 ISO en beschikt over gezichtsherkenning (voor maximaal vijf gezichten in één enkel beeld). Een video maken is ook mogelijk, maar dan wel slechts in VGA-kwaliteit. Hij krijgt z’n stroom van twee AA-batterijen. De adviesprijs is € 79. Meer specificaties zijn hier te vinden.

PERSBERICHT

Er gebeuren belangrijke dingen in uw wereld zoals uitstapjes, feestjes en etentjes. Met de KODAK EASYSHARE Camera / C1530 kunt u alle belangrijke momenten vastleggen met één druk op een knop. Telkens weer helemaal automatisch prachtige foto’s maken is waar het bij deze camera om draait. En wanneer u eenmaal die fantastische foto hebt gemaakt, wilt u die natuurlijk delen met uw vrienden of familie. Druk op de Share-knop (Delen) van Kodak en zet uw favoriete opnamen klaar om ze te e-mailen naar vrienden, weer te geven op de KODAK PULSE digitale fotolijst of te uploaden naar KODAK Gallery[1], FACEBOOK, TWITTER, YouTube, FLICKR, ORKUT, YANDEX en KAIXIN001[2]. Het is tijd om iedereen te laten weten dat u kiest voor Kodak.

Drukken maar en klaar

De enige digitale camera ter wereld waarmee u in 3 stappen kunt delen[3]

Met de Share-knop (Delen) van Kodak kunt u uw video’s en foto’s in een handomdraai delen.

 • Stap 1 — druk in de weergavemodus op de Share-knop (Delen)
 • Stap 2 — kies uw favoriete bestemming, e-mailadres of de KODAK PULSE digitale fotolijst[4]
 • Stap 3 — sluit uw camera aan op uw computer of plaats uw geheugenkaart in de computer en uw video’s of foto’s worden automatisch geüpload naar de bestemming(en)

 Alleen met KODAK-camera’s kunt u:

 • Tegelijkertijd delen met meerdere sociale netwerken, e-mailadressen en de PULSE digitale fotolijst[5][6]
 • Automatisch delen als u verbinding maakt met een computer[7]
 • Labelen voor uploaden naar de meeste sociale netwerken[8]

Volledig uitgerust. Volledig binnen bereik.

Deel uw wereld groot en glashelder met 14 MP

 • Maak prachtige afdrukken tot 76 cm x 102 cm
 • Meer pixels betekent dat u kunt vergroten en bijsnijden met behoud van de fantastische beeldkwaliteit
 • Of u nu thuis, bij een fotozaak of online afdrukt, Kodak biedt u buitengewone fotokwaliteit en herinneringen die een leven lang meegaan

3x optische zoomlens

Met de 3x optische zoom (35mm-equivalent: 32 mm – 96 mm) haalt u het onderwerp dichterbij zonder verlies van beeldkwaliteit

Reductie van onscherpe beelden

Verminder onscherpe beelden veroorzaakt door beweging van het onderwerp of snelle bewegingen in de omgeving, zodat u helderdere, scherpere foto’s kunt maken.

76-mm helder lcd-scherm

 • Beleef momenten opnieuw door uw scherpe en heldere foto’s te bekijken
 • Helderdere en levendigere details dankzij KODAK-kleurwetenschap

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *