Insturen blogcompetitie

fv-blog

Los van regelmatige fotowedstrijden op Technyx is er nu ook een doorlopende blogcompetitie. Schrijf je blog en stuur deze in en maak kans uit een prijs uit onze prijzenpot. De inhoud van je blog bepaal je zelf. Het mag een vakantieverhaal zijn, een praktijkverhaal zijn over een eigen fotoproject, tips en trucs, een column met je eigen mening of visie, een softwarebespreking of een persoonlijke test van een bepaald product. Als het maar iets met fotografie of video te maken heeft.

Wat algemene inhoudelijke tips: circa 500 tot 1000 woorden is gebruikelijk voor een gemiddelde inzending. Zorg voor mooi openingsbeeld of meerdere foto’s die bij de inhoud passen (foto’s van Flickr gebruiken kan ook; plaats simpelweg een link in je item). Gebruik een kop als je een alinea over een nieuw onderwerp begint.

Via het formulier hieronder kun je je blog insturen. Ook kun je foto’s toevoegen. De eerste foto wordt gebruikt als openingsbeeld. Meerdere foto’s insturen kan ook.

Vragen? Reageer onderaan het aankondigingsbericht of gebruik het contactformulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Let op: even geduld als je op de knop ‘insturen’ drukt. Het uploaden en verkleinen van beeld kost wat tijd.

[alert style=”white”]Technyx stelt de volgende voorwaarden aan de inzendingen:

  • De blog moet door jou zelf geschreven zijn. Oftewel, juridisch gezien moet jij de eigenaar zijn van de tekst (en foto’s).
  • Met het insturen van je blog geef je ons het recht om je tekst en foto(‘s) te publiceren op Technyx.
  • De redactie beoordeelt alle inzendingen voor publicatie en het kan dus ook voorkomen dat deze geweigerd wordt.
  • Je blog mag nog niet op andere sites gepubliceerd zijn, met uitzondering van je persoonlijke blogsite. Na publicatie op Technyx mag je vervolgens doen met je blog wat je wilt (dus ook elders publiceren).
  • Probeer je blog zo interessant mogelijk te maken, gericht op foto- en video enthousiastelingen. Het zou bijvoorbeeld leuk zijn als iemand er anders wat van kan leren.
  • De tekst wordt geredigeerd (eindredactie). Het kan zijn dat de zinnen en opmaak iets aangepast worden en dat we een andere titel kiezen.
  • Zorg dat je foto (of foto’s) voldoende resolutie heeft (bij voorkeur minimaal 1024 pixels breed).
  • Technyx is niet aansprakelijk voor eventuele schade, in welke vorm dan ook.
[/alert]