Inspiratie: 25 vuurwerkfoto’s

Nog een paar uur te gaan en dan het 2014. Zoals traditioneel gebruikelijk luiden we het nieuwe jaar om middernacht in met vuurwerk. Dat is een mooie gelegenheid om te gaan fotograferen. Dat kan gewoon bij jou in de straat zijn, maar ook midden in de stad of bij een vuurwerkshow. De onderstaande 25 vuurwerkfoto’s dienen alvast voor wat inspiratie. Het varieert van foto’s van vuurwerk in de lucht, die ook prima vanuit je eigen straat kunt maken, tot en met vuurwerk rondom een bouwwerk in de stad (zoals de beroemde vuurwerkbrug van Australië en Disneyland). Mis jij een fraai decor zoals in sommige van de foto’s hieronder? Geen probleem! Wees creatief en ga aan de slag met sterretjes of zoek eens een apart perspectief. Wil je meer praktische tips? Lees dan ons artikel met 12 tips voor het fotograferen van vuurwerk.


Blue fireworks...Disney - Illimunations - Reflections of Earth (1) (Explored)BOOMOhhhhh....Ahhhh....

4th of July fireworks over Downtown San Diego

More Fireworks

Diwali / Deepavali

Firewors Falconara Marittima

Ottawa Fireworks, Canada Day 2012

Looks like the Sky will bleed with Colors tonight @ Marina Bay... Wishing everyone a wonderful evening of fun & excitement! Happy New Year from Singapore!

fireworks over the manhattan bridge

Fireworks NYE2005

San Francisco New Year Fireworks 2013

Sydney New Years Eve Fireworks 2007

Daily Disney (Explored)

Sydney Festival - Crackers? (#38)

Happy 4th From the Quad Cities! (Explored)

Disney - Remember... Dreams Come True (5) (Explored)

♥ Love Explosion ♥

NYC 4th of July Fireworks, 2007

NYE in Sydney, Australia

Hollywood Studios - Rock The Night

micro fireworks

A round the Christmas Tree

Blue Water - 花火

Deel dit

4 antwoorden op “Inspiratie: 25 vuurwerkfoto’s”

  1. Ik weet niet of het er bij iedereen zo beroerd uit ziet, maar op mijn PC is dit niet om aan te zien… De foto’s vallen half van de pagina af aan de rechter kant en zijn maar heel gedeeltelijk te zien. Echt een aanfluiting voor een foto site… Sorry dat ik het zet. (Win8 met IE 10)

    1. Nu niet meer als het goed is. De zwarte achtergrond moest er wel door sneuvelen. In Chrome werkte alles goed, maar in de andere browsers niet inderdaad.

  2. Ik stond bij de vuurwerkshow van de Erasmusbrug in Rotterdam. Het was helaas nogal nat en bewolkt. Ik heb dus flink de kleurtemperatuur moeten wijzigen. Omdat er druppels op mijn UV filter kwamen staan er zeshoekige gele vlekken op de foto. Ook stond ik beschut zodat bijsnijden noodzakelijk was. Hieronder staat de best gelukte (bewerkte) foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *