Inspiratie: 25 mooie en grappige foto’s van huisdieren

Onze ‘grote’ fotowedstrijd is inmiddels afgelopen en een nieuwe is nog in de maak, maar als zoethoudertje loopt er op dit moment wel een mini-fotowedstrijd op onze Facebook-pagina. Deze heeft als thema huisdieren en loopt nog één week (tot en met vrijdag 6 april). Als je een Facebook-account hebt en nog niets hebt ingestuurd, kun je dat nu nog doen (maximaal drie foto’s). Voor de twee mooiste/origineelste/beste hebben we twee mooie prijzen in petto. Maar of je nu meedoet of niet, foto’s van huisdieren zijn altijd leuk. Ze zijn een geliefd foto-object omdat ze vaak in de buurt zijn en meestal ook niet bepaald fotoschuw zijn en bovendien willen ze wel eens wat gekke streken uithalen die natuurlijk leuk zijn om te fotograferen. Daarom hebben we deze week 25 leuke, mooie, grappige foto’s van huisdieren. Voor mensen met allergie voor honden en katten zitten er ook anderssoortige dieren bij (zoals een kameleon, konijn, muis, cavia en papagaai).

Crazy Meow ~ RazorMonkey Magazine Cover ~african pygmy hedgehog ireallymeanit

Retriever SuperPup Meaw Meaw 858 Eyes Through the eyes of a puppy Stars in your eyes.... Got milk? Run Zumi! Run like the wind! Hey Bulldog Iguana Lua and Ling Granny Cameleon Characteristic  Flying Weenie He was Sad.. playing bunny One more step perche' tu sai perche'... Hamster Hakapink

Deel dit

Eén antwoord op “Inspiratie: 25 mooie en grappige foto’s van huisdieren”

  1. Die van die kameleon is echt super! De kleuren en de scherpte van die foto: perfect! Ik zie dat het een oude post is en er staat geen winnaar bij, wie was de winnaar? Is dit nog bekend?

    Gr. Steffan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *