In een handomdraai je eigen fotoboek van Pixum

Je eigen fotoboek in een handomdraai met de software van Pixum

Terug van vakantie en honderden prachtige foto’s geschoten? Wil je ze aan iedereen laten zien op een originele manier? Maak dan eens een fotoboek bij Pixum. Dat gaat met hun gebruiksvriendelijke software heel eenvoudig en snel.

Door de onlangs uitgevoerde update van de software kunnen nu niet alleen Windows-gebruikers, maar ook Apple-gebruikers hun hart weer ophalen. Door de update is de Pixum Fotoboek software te installeren op OSX Lion. Dit was met de oude versie niet mogelijk. Dus ook diegenen met een Mac die een prachtig fotoboek willen maken, kunnen nu aan de slag!

Het perfecte fotoboek

Die weten dan ook wel raad met deze fotoboeksoftware. Het is een van de meest eenvoudige softwarepakketten voor fotoalbums op de markt. Beginners kunnen meteen aan de slag met de handige assistent en voor de gevorderde gebruikers zijn er zoveel functies en mogelijkheden, dat je uren en uren bezig kunt zijn met het perfecte fotoboek.

Zo kun je je foto’s laten indelen door de vooringestelde layouts, maar je kunt ook zelf indelingen maken, al dan niet met behulp van het raster, en opslaan. Je kunt heel eenvoudig sjablonen en cliparts via de software downloaden, maar niets houdt je tegen om je eigen cliparts te gebruiken.

Bij elke sfeer die je wilt creëren is een passend fotoboek te ontwerpen. Een boek over je vakantie wil je er anders uit laten zien als een boek over je bruiloft. Wil je veel foto’s in je boek of heb je liever een rustig fotoboek, met mooie grote foto’s? Met de fotoboeksoftware gaat dit erg makkelijk.

Verschillende mogelijkheden

De Pixum Fotoboek software maakt het maken van fotoboeken leuk en brengt je creativiteit naar boven! Door de verschillende mogelijkheden voor beginners en gevorderden kun je snel (of heel precies) voor elke gelegenheid het passende fotoboek maken. Bovendien kun je kiezen uit verschillende formaten, covers en papier. Je hoeft dan alleen nog maar het boek te bestellen en klaar: binnen enkele dagen valt je eigen Pixum Fotoboek bij je op de mat.

Klik hier voor meer informatie over het maken van een Pixum fotoboek.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *