Hardware.Info introduceert HWI Connect

Hardware.Info en Technyx hebben sinds vandaag een nieuw login- en reactiesysteem: HWI Connect. Dankzij deze nieuwe technologie kun je centraal inloggen voor beide sites. Een account speciaal voor deze sites aanmaken is niet langer noodzakelijk: je kunt nu ook direct inloggen met je Facebook-, Google- of GitHub-account. Rechtstreeks registeren zonder gekoppeld sociaalnetwerk blijft uiteraard ook mogelijk. Het reactiesysteem is verder flink verbeterd: zo kun je rechtstreeks reageren op anderen en hoef je niet meer naar het forum om een nieuwe reactie te plaatsen.

Wie vanaf nu op de login-knop op Hardware.Info of Technyx klikt, zal opvallen dat ‘ie een nieuwe pop-up te zien krijgt. Deze is afkomstig vanaf HWI Connect. Dit nieuwe login- en reactiesysteem draait los van de sites en is beveiligd via SSL. Dat betekent dat ingevoerde wachtwoorden niet langer ongecodeerd over internet worden verstuurd. De belangrijkste vernieuwing bij het inloggen is echter dat je gebruik kunt maken van je Facebook-, Google- of GitHub account. Op een link klikken is dan voldoende om in te loggen!

Uiteraard hebben we alle bestaande Hardware.Info en Technyx accounts geconverteerd naar HWI Connect. Je kunt dus gewoon met je vertrouwde loginnaam en wachtwoord inloggen. Wil je je Facebook-, Google- of Github-account koppelen aan je bestaande account? Log dan op HWI Connect eerst in met je naam en wachtwoord, en kies daarna in het menu aan de rechterkant van het scherm voor de optie Connect meer accounts.

De reacties op Hardware.Info en Technyx lopen vanaf nu ook via HWI Connect en we hebben ervoor gezorgd dat het reageren op nieuwsberichten, reviews en andere zaken een stuk sneller en gebruiksvriendelijker werkt. Zo kun je nu direct een reactie tikken, zonder eerst naar het forum te gaan. Maar ook het bewerken van bestaande reacties gaat direct op de pagina zelf. Verder zijn reacties vanaf nu wat men noemt threaded: een directe reactie op een andere reactie komt er, ingesprongen, direct onder te staan. Het zal iedereen ook opvallen dat de volgorde van de reacties is omgedraaid: de nieuwste staat vanaf nu bovenaan. Dat heeft een aantal voordelen: je ziet direct de nieuwste reacties en bij het reageren schiet een reactie direct op de juiste plaats binnen.

Binnen de comments kun je gebruik maken van beperkte BB-code: [b] [/b] voor vet, [i] [/i] voor schuin, [u] [/u] voor onderstreept, [s] [/s] voor doorstrepen en [quote] [/quote] voor quotes. Links worden automatisch échte links. We hebben besloten om afbeeldingen en tabellen niet langer toe te staan in reacties. De BB-code is dus uitdrukkelijk niet hetzelfde als op het forum.

Dankzij HWI Connect en het daaraan gekoppelde nieuwe reactiesysteem maken we op Hardware.Info en Technyx buiten op de forumpagina’s zélf in z’n geheel geen gebruik meer van de vBulletin forumsoftware, die in het verleden geregeld een rem bleek te zijn op de ontwikkeling van nieuwe sitefunctionaliteit.

Overigens: op HWI Connect herkennen we de taal vooralsnog op basis van je browser. Heb je een Nederlandse browser, dan is HWI Connect standaard Nederlands, heb je een Engelse browser dan is HWI Connect standaard Engels. Er is (nog) geen directe koppeling met de taal waarop je Hardware.Info of Technyx bekijkt. Zodoende kan het zijn dat je op de Nederlandse Hardware.Info de knoppen om reacties te plaatsen in het Engels ziet, of andersom. Op HWI Connect kun je via de vlaggetjes bovenin de gewenste taal kiezen. 

Ten slotte: een HWI Connect account gebruik je natuurlijk niet alleen om te reageren, maar ook om vergelijkingstabellen/wensenlijsten bij te houden, productervaringen te schrijven, usersystemen aan te maken, etc. etc.

We zijn benieuwd wat jullie vinden van HWI Connect en het nieuwe reactiesysteem!

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *