Gratis SILKYPIX software bij Tamron SP objectieven

Tamron laat via een persbericht weten dat het een aardige extra gaat leveren voor kopers van zijn professionele SP objectieven: SILKYPIX Developer Studio 4.0 voor Tamron. Dit pakket is bedoeld voor het bewerken van RAW-bestanden en gebaseerd op de gelijknamige software van Ichikawa Soft Laboratory. De software is geschikt voor Windows XP t/m 8 en Mac OS X 10.5-10.8 en biedt keuze uit diverse talen – Nederlands behoort niet tot de opties, maar Engels uiteraard wel, evenals Duits, Frans, Italiaans en Spaans, alsmede Russisch, Chinees, Japans en Koreaans.


Uit het persbericht:

SILKYPIX Developer Studio 4.0 kan hoge kwaliteit bewerkingen maken op basis van RAW-gegevens met aanpassingsmogelijkheden zoals: witbalans, kleur, scherpte en helderheidscurve die vastgelegd zijn door digitale camera’s. De ‘SILKYPIX Developer Studio 4.0 voor Tamron’ biedt naast de basisinstellingen nog tal van andere mogelijkheden, zoals aberratie correcties (chromatische aberratie bij vergroting, vervorming en lichtafval) gebaseerd op de optische gegevens. In combinatie met de superieure kwaliteit van Tamron’s SP-objectieven, produceert deze geavanceerde technologie zeer kleurechte en gedetailleerde opnamen, die aan de allerhoogste eisen van fotografen voldoen.

De software is niet met alle objectieven compatibel:

De in de software ingebouwde lenscorrectieprofielen zijn compatibel met de nieuwe SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD en de SP 90mm F/2.8 Di Macro1:1 VC USD, die sinds 1 december leverbaar zijn. ‘SILKYPIX Developer Studio 4.0 voor Tamron’ heeft ook een correctieprofiel voor de EISA Award winnende SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD, die in april van dit jaar op de markt kwam.

Verder meldt het bericht hoe de software te verkrijgen:

De productcode en het serienummer voor het registreren van deze gratis Silkypix software worden in de verpakking meegeleverd. Om de software te downloaden gaat men naar: www.tamron.com/nl/silkypix/. Daarnaast is er voor deze versie van Silkypix een support pagina die het snelst te benaderen is via: bitly.com/SilkypixforTamron

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *