Gratis: Perfect Effects 9 (voor PC en Mac)

De allernieuwste versie van het softwarepakket Perfect Effect 9 van OnOne is tijdelijk volledig gratis! De reguliere prijs is $ 59,95.

Er is een actiesite in het leven geroepen voor gebruikers van 500px, maar ook zonder 500px-account kun je de software probleemloos downloaden. Wanneer je naar de site gaat moet je een formulier invullen met je naam en e-mailadres, waarna je een licentiecode krijgt toegestuurd en de software vervolgens kunt downloaden. Het is dus geen tijdelijke of beperkte proefversie en ook geen gedateerde versie.

De software begon ooit als plugin voor Photoshop en Lightroom, maar is inmiddels ook een zelfstandig programma. Met behulp van 23 verschillende filters (en diverse sub-filters en uitgebreide instellingsmogelijkheden) kun je je foto’s eenvoudig verfraaien. De software is beschikbaar voor zowel PC als Mac en kan ook opgeroepen worden vanuit Lightroom en Photoshop. Vermoedelijk wil de uitgever de populariteit van de software vergroten door deze tijdelijk weg te geven.

De actie is tijdelijk, dus wees er snel bij. Klik hier om de software te downloaden.

perfecteffects9-fotovideonu

Schermafbeelding 2015-02-28 om 16.41.10
Een screenshot van de actiepagina speciaal voor 500px gebruikers

 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *