Gratis: Perfect Effects 8 (PC en Mac)

Het softwarepakket Perfect Effect 8 (de nieuwste versie) is tijdelijk gratis! Wanneer je naar de site gaat krijg je een licentiecode waarmee je direct aan de slag kunt met het pakket. Het is dus geen tijdelijke of beperkte proefversie en ook geen gedateerde versie. De software, van uitgever OnOne, begon ooit als plugin voor Photoshop en Lightroom, maar is inmiddels ook een zelfstandig programma. Met behulp van 23 verschillende filters (en diverse sub-filters en uitgebreide instellingsmogelijkheden) kun je je foto’s eenvoudig verfraaien. De software is beschikbaar voor zowel PC als Mac en kan ook opgeroepen worden vanuit Lightroom en Photoshop. Vermoedelijk wil de uitgever de populariteit van de software vergroten door deze tijdelijk weg te geven. Het pakket heeft een waarde van $99.

De actie is tijdelijk, dus wees er snel bij. Klik hier om de software te downloaden. 

Schermafbeelding 2014-05-06 om 00.49.10

perfecteffects

Deel dit

5 antwoorden op “Gratis: Perfect Effects 8 (PC en Mac)”

  1. Ik heb hem nu op mijn pc, maar ik snap waarom die gratis is…na elke foto die ik bewerkt heb geeft de pc aan “programma werkt niet meer, programma word afgesloten” en ik heb van meer mensen gehoord dat die dit probleem ook hebben. Het begon eerst na 4 a 5 foto’s te hebben bewerkt nu kan ik er per keer maar 1 bewerken voor ik het programma opnieuw moet opstarten! Ik ben er dus niet erg positief over, erg jammer want verder is het super!

      1. Ik baal er zo van, want vind het verder een super programma, vriendin van mij heeft het ook, heb hem al meerdere keren opnieuw geïnstalleerd maar dat haalt niks uit helaas. Mijn pc moet het ook makkelijk aankunnen dus daar ligt het ook niet aan

  2. Bij werkt ie stand alone maar niet als plug in voor photoshop, wel Lightroom. Iemand een idee wat ik juist moet doen om die via mijn photoshop te laten draaien?

    1. Kijk je op de goede plek? In Photoshop staat deze namelijk niet onder “filters” zoals Topaz of NIK plug-ins maar bij “Bestand -> Automatisch -> Perfect Efects 8…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *