Gratis Lightroom-boek bij boek over Avond- en Nachtfotografie

De hele maand december heeft uitgeverij Van Duuren een interessante actie: bij aankoop van een fotografieboek krijg je het boek ‘Ontdekt Lightroom 5‘ gratis (ter waarde van € 22,50). Dat geldt ook voor de aankoop van het boek ‘Avond- en nachtfotografie‘ van auteurs Kees Krick en Jeroen Horlings, dat begin oktober uitkwam. Het boek legt uit waarom avond- en nachtfotografie zo mooi is en hoe je te werk moet gaan.

Denk aan een stad bij nacht, met verlichte gebouwen en lantaarns langs straten en wegen. Lichtreclames van winkels in allerlei kleuren. Mysterieuze landschappen, slechts verlicht door de maan. Of de indrukwekkende sterrenhemel en de Melkweg. Het is een heel andere wereld dan die wij overdag waarnemen, letterlijk een verschil tussen dag en nacht. ‘s Avonds en ‘s nachts fotograferen is op belangrijke punten anders dan overdag fotograferen. Zo is timing heel belangrijk. Het tijdstip waarop je de mooiste beelden schiet, luistert nauw. Niet ieder moment aan het eind van de dag biedt mooi licht. Je leest in dit boek onder meer hoe je tijdens het blauwe uur, in de schemering en in het donker te werk kunt gaan. En je leert de samenhang tussen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde en wat de beste instellingen voor verschillende situaties zijn.

focus-op-fotografie-avond-nachtfotografie-horlings-krick

Bij aankoop van het boek Avond- en nachtfotografie krijg je de hele maand december het boek ‘Ontdek Lightroom 5’ (2e editie) cadeau! De actie is geldig wanneer je het boek koopt via de boekhandel, Computerboek.nl en Foto Konijnenberg. Via de website van Van Duuren bestellen kan ook – je betaalt dan geen verzendkosten (klik op de knop In winkelmandje bij het boek van uw keuze en het cadeau wordt automatisch aan de bestelling toegevoegd). De actie geldt overigens ook voor andere fotografie-boeken.

Schermafbeelding 2014-12-03 om 09.29.42

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *