Goedkope DXG 3D camera voor $70 US

DXG heeft een goedkope camera ontwikkeld die in 3D foto’s kan maken. De camera heeft twee lenzen met een vastgesteld brandpunt waardoor de camera gebruiksvriendelijk zou zijn. De camera maakt met de dubbele lenzen een stereoscopisch 3D beeld met de twee afbeeldingen naast elkaar. De lenzen hebben beide een resolutie van 1,3 megapixel en met behulp van software wordt ontbrekende informatie geïnterpoleerd om extra resolutie te scheppen.

Om de stereoscopische beelden te bekijken moet de camera worden aangesloten met een USB kabel op een computer waarna de speciale software van DXG de afbeelding kan laten afdrukken op een normale printer. De printer drukt de foto af in een 4 bij 6 cm formaat met de twee afbeeldingen weer naast elkaar. Met behulp van een speciale papieren 3D viewer waarvan een aantal worden meegeleverd bij de camera kan vervolgens de afbeeldingen in drie dimensies worden bekeken.

De DXG-018 hkomt beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, paars, oranje en geel. Bij de camera worden een aantal 3D viewers meegeleverd evenals een USB kabel en de benodigde batterijen. De adviesprijs van de camera is beperkt gehouden en bedraagt 70 USD.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *