Gezocht: extra medewerkers newscrew m/v

Technyx zoekt extra versterking van het redactionele team! Eerder dit jaar werd de redactie al versterkt door Robert Spanjaard, Siem Lasseel, Arjan Schoneveld, Tim van Urk, Christa Witte (columns), Sander Holsgens (reviews) en Pierre Timmermans (Flickr top 5 en forum). Maar toch is er nog steeds meer nieuws dan we kunnen behappen. We zijn dan ook met name op zoek naar nieuwsposters. Als nieuwsposter krijg je nieuwsitems toegewezen of ga je zelf op zoek naar interessant foto- en videonieuws. Op basis van een persbericht of website-bericht maak je er een nieuwsitem van voor op de hoofdpagina van Technyx. Per nieuwsitem ontvang je een kleine vergoeding. Schrijven voor Technyx is niet iets dat je dagelijks uren aan werk zal kosten; het is ideaal om naast je studie of werk te doen op momenten dat het jou uitkomt, overdag of ‘s avonds. Je doet concrete werkervaring op en je leert meer over journalistiek schrijven.

Los van nieuwsposters zijn we ook op zoek naar leden die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan Technyx. Bijvoorbeeld door actief mee te denken of een bepaalde rol op de site te vervullen òf door nevenzaken te reviewen, zoals accessoires, boeken en software (in nauwe samenwerking met de redactie) of achtergrondartikelen, columns en blogs te schrijven.

Technyx crew

Als actief Technyx-crewlid heb je bovendien de mogelijkheid om mee te denken en discussiëren over de toekomst van Technyx. Je krijgt toegang tot het exclusieve crew-forum. Ook kun je – als je dat wilt – (samen met ons) persconferenties en fabrikanten te bezoeken en in aanraking  komen met de nieuwste apparatuur (reviews). Je komt ook op de nog-in-aanbouw-zijnde wie-is-wie-pagina te staan (met bio en links naar je website, Twitter, e.a.).

Bovendien kun je als crewlid altijd achteraf zeggen dat je aan de wieg hebt gestaan van de grootste redactionele foto/video-site van de Benelux. 😉

Eigenschappen

We zoeken gemotiveerde leden met de volgende eigenschappen:

  • Serieuze interesse in fotografie en/of video
  • Oog voor relevante nieuwtjes
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in geschrift
  • Bereidheid eigen vaardigheden verder uit te breiden, al dan niet gestuurd door de redactie
  • Flexibel inzetbaar (in goed overleg)
  • Bereid te zijn een proefopdracht te maken

Wanneer jij denkt te kunnen voldoen aan (een mix van) voornoemde eigenschappen, nodigen we je hierbij uit een PB met motivatie te sturen naar boven-getekende. Let op: het kan enkele dagen duren voordat je een reactie krijgt.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *