Gerucht: Sony fullframe roadmap compleet omgegooid

Volgens de populaire geruchten site SonyAlphaRumors heeft Sony zijn roadmap voor de komende fullframe camera’s volledig omgegooid. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat ook de verwachte A1X SLT FF camera met 36 megapixels en zonder anti-aliasing filter voorlopig niet zal worden uitgebracht.


Wat zal het gaan worden?

Volgens de roddelsite zullen er drastische (!) veranderingen aankomen. Sony is nu bezig met het ontwikkelen van een uniek en volledig innovatief fullframe camerasysteem Het doel van Sony is om zich nog verder te onderscheiden van de fullframe camera’s van Canon en Nikon. Vooral nu laatstgenoemden steeds meer fullframe camera’s op de markt brengen, zoals recentelijk de betaalbare Canon EOS 6D en Nikon D600

Op dit  moment is er nog steeds niets bekend over de definitieve versies van de Sony camera’s. Daarom is het heel moeilijk om nu al betrouwbare specificaties te krijgen. SAR is er echter zeker van dat de volgende generatie fullframe camera’s heel anders zullen zijn dan een camera zoals de Sony A99. Wel zullen zowel de E-mount als A-mount lijn gewoon blijven bestaan en verbeterd blijven worden.

De Sony fullframe fans zullen dus nog even geduld moeten hebben aangezien de A99 nu nog steeds de enige fullframe camera van Sony is nu de A850 en A900 al enige tijd uit productie zijn. Maar tot die tijd: welke features verwacht jij (of zou je wensen) in de volgende Sony fullframe camera (serie)?

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *