Fotowedstrijd: je beste vakantiefoto

Het is weer tijd voor een nieuwe fotowedstrijd. En wel eentje met een zeer populair thema: je beste vakantiefoto. Wie weet ben je net terug van vakantie, ben je eerder dit jaar al geweest of vertrek je binnenkort nog. Om iedereen kans te geven om mee te doen loopt deze fotowedstrijd tot en met 22 september. We willen echter niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is. In die zin is het een beetje vergelijkbaar met onze eerdere vakantiefoto en reisverhaal-wedstrijd. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Samengevat:

 • Selecteer je favoriete vakantiefoto
 • Schrijf een korte blog met sfeerimpressie over waar je was (minimaal zes zinnen of meer)
 • Beschrijf wat je mooi vindt aan de foto
 • Beschrijf kort waarmee (en eventueel hoe) je de foto gemaakt hebt
 • Voeg eventueel twee andere foto’s toe om de impressie compleet te maken
 • Sluitingstermijn: 22 september

Hoofdprijs

Voor je volgende vakantie hoef je je in ieder geval niet meer druk te maken over een goede (rug)tas. De winnaar ontvangt van ons de Case Logic Luminosity Split Pack Medium (DSB-102-BLACK) die geschikt is om een DSLR plus vier lenzen te vervoeren, maar ruimte heeft voor andere praktische zaken, zoals accessoires maar ook eten en drinken en pen en papier. Deze alles-in-een, strakke en sportieve camerarugtas is voorzien van een zachte voering en ademende (schouder-)riemen die verstelbaar zijn voor een goede pasvorm. Verstelbare schuimrubberen wanden en tussenschotten zorgen ervoor dat je je opbergruimte zelf kunt indelen. De tas is slim onderverdeeld waarbij je je cameraspullen onderin opbergt en dan bovenin nog een zee van ruimte hebt voor andere zaken. Verder zijn er tig handige vakjes.

caselogic-tas

Troostprijs

Los van de hoofdprijs is er nog een troostprijs waarbij je zelf een prijs mag kiezen uit de prijzenpot van onze blogcompetitie (met als enige voorbehoud dat de winkelwaarde niet meer dan € 50 mag bedragen).  Wat te denken van een waardebon van € 50 voor een Blurb fotoboek? Dan hebben je mooie vakantiefoto’s meteen een mooie plek. En je zo’n fraai fotoboek maakt het bekijken van vakantiefoto’s wel erg leuk.

ballarat-blurb-31

Via het formulier hieronder kun je je foto en blog insturen. Meerdere foto’s insturen kan ook.

Vragen? Reageer onderaan dit bericht of gebruik het contactformulier.

Je naam (verplicht)

Email (verplicht)

Titel

Blog: (sfeer)beschrijving van de foto (locatie, wat zie je, motivatie)

Eventuele extra foto's


[alert style=”white”]Technyx stelt de volgende voorwaarden aan de inzendingen:

 • Jij bent de eigenaar n maker van de foto(‘s) en hebt de tekst zelf geschreven.
 • Met het insturen van je blog geef je ons het recht om je tekst en foto(‘s) te publiceren op Technyx.
 • De redactie beoordeelt alle inzendingen. De beste inzendingen worden gepubliceerd op de hoofdpagina tijdens de looptijd van de wedstrijd.
 • Probeer je blog zo interessant mogelijk te maken, gericht op foto- en video enthousiastelingen. Het zou bijvoorbeeld leuk zijn als iemand er anders wat van kan leren.
 • De tekst wordt geredigeerd (eindredactie). Het kan zijn dat de zinnen en opmaak iets aangepast worden en dat we een andere titel kiezen.
 • Zorg dat je foto (of foto’s) voldoende resolutie heeft (bij voorkeur minimaal 1024 pixels breed).
 • Technyx is niet aansprakelijk voor eventuele schade, in welke vorm dan ook.
[/alert]

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *