Fotowedstrijd-blog: zonsondergang in Denemarken

Naar Denemarken en daar genieten van zon zee en strand… Uiteraard mag dan de zonsondergang niet ontbreken maar ik wilde wat meer, niet alleen een zon die in de zee zakt maar, ik wist het niet. Op een mooie avond mijn spullen gepakt en op weg naar het strand. Even zoeken naar het juiste pad tussen de duinen en opschieten want de zon zakt al snel! Gelukkig kom ik op tijd op het strand om dezelfde foto te maken als tientallen andere mensen. Ik kijk om mij heen als ik een groepje jongeren zie zitten tussen het duingras. Er klinkt gelach en het gerinkel van glazen, ze hebben plezier en genieten van elkaars gezelschap de zon en de zee. Ik ga op ruime afstand achter ze zitten. Ik heb het beeld al in mijn hoofd. Het groepje in silhouet tegen de zonsondergang. Dat is vakantie, genieten van vrienden en uitzicht en het gevoel te hebben dat je alle tijd van de wereld hebt. Eén van de vrienden zakt onderuit en vouwt zijn handen achter zijn hoofd. Klik, dat is het beeld wat ik wilde hebben…

2014-08-20_53f4884772ac5_DSC_2109.jpg

Inzender: Lex Schulte

[alert style=”grey”]

Wat is jouw beste vakantiefoto?

Doe ook mee aan onze fotowedstrijd. Stuur je beste vakantiefoto in en maak kans op twee mooie prijzen, waaronder een professionele fotorugzak die dankzij zijn vele vakjes ideaal is voor op vakantie (en ook ruimte biedt voor accessoires, kleding en versnaperingen). We willen niet alleen een foto ontvangen, maar ook wat achtergrondinformatie over waar je was en waarom dit je favoriete vakantiefoto is – vergelijkbaar met de tekst hierboven. Oftewel simpel gezegd: schrijf een korte blog over je vakantie en de betreffende vakantiefoto. Als je wilt kun je eventueel extra foto’s toevoegen om het verhaal duidelijker of levendiger te maken. Bij de beoordeling wordt gelet op de combinatie van foto(‘s) en het verhaal.

Zie het aankondigingsbericht voor meer informatie over de wedstrijd en de prijzen. Daar vind je ook het instuurformulier.

[/alert]

 

Share on Pinterest
Deel dit


Submit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *